Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a přeneste vůni lesa domů do hrnců a na talíře. Toto jídlo všechny potěší a zasytí a navíc váš domov krásně rozvoní.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu poctivého masa s jiskrou staré dobré kuchyně a připravte k obědu Vepřovou kýtu na kmínu a česneku se strouhaným jablkem, které skvěle dochutí šťávu.
Chcete poctivý kus hovězího masa? Prohlédněte si recept s postupem na hovězí srdce na špeku s domácím knedlíkem a zažijete kulinářskou fantazii!
Nekupujte pečivo a upečte si svoje podle tohoto tradičního receptu na sádlové houstičky! Jsou fantasticky křupavé.
Zkuste místo knedlíků vytvořit tuto plněnou bramborovou roládu uzeným masem! Postačí vám tento recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Cikánskou pečeni dušenou v kastrolu s omáčkou z rajčat a papriky. Podávejte s rýží smíchanou se zeleným hráškem.
Dušená kapusta provoněná klobásou může být příloha nebo rovnou hlavní chod. Připravte ji jednoduše podle našeho postupu krok za krokem.
Luxusní, český, nedělní oběd, který, upečete v jednom jediném pekáči a ušetříte si tak starosti s nádobím. Navíc všechny strávníky pěkně zasytí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na toto skvělé a chutné jídlo a uvařte si často opomíjenou růžičkovou kapustu s vepřovou krkovicí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křehké a máslové svatební koláčky bez kynutí a připravte tak radost na svatební stůl.
Podplameník dostal název podle místa pod chlebovou pecí, kde se v horských oblastech severní Moravy a Slovenska tradičně pekl. Poctivý slaný koláč, který spolehlivě zasytí.