Poctivá “dršťkovka” je klasika českých kuchyní. Pokud jste také příznivci této lahodné polévky, zde najdete tradiční recept. Prohlédněte si recept s postupem na dršťkovou polévku.
Poctivý bramborový knedlík je česká stálice. Ty nejlepší jsou přirozeně domácí z brambor bez použití polotovarů. Prohlédněte si recept s postupem na bramborový knedlík.
Česká národní jednička v gastronomii je vepřo knedlo zelo. Jídlo je symbolem naší kuchyně a kulinářským zážitkem pro všechny. Prohlédněte si recept s postupem na vepřo knedlo zelo.
Pomerančová maková bábovka s osvěžujícím pomerančovým sirupem a sladkou glazurou, je ideální na každou příležitost
Rychlé a chutné těstoviny s tuňákem, sušenými rajčaty a olivami, perfektní na večeři, plné intenzivních středomořských chutí. Jednoduché středomořské těstoviny s tuňákem, sušenými rajčaty a olivami
Co takhle uvařit falešnou dršťkovou polévku? Chuťové fantastická a možná lepší než originál z hovězích drštěk. Potřebovat budete Hlívu ústřičnou. Prohlédněte si recept s postupem na polévku z hlívy ústřičné.
Během švestkové sezóny je tento koláč velmi populární. Jeho jemné lité těsto se s čerstvými švestkami skvěle doplňuje. Prohlédněte si recept s postupem na švestkový litý koláč.
Jednoduché smažené placky z čerstvého zelí jsou křupavé a lahodné jídlo k večeři pro celou rodinu. Staročeská klasika, která nezklame! Prohlédněte si recept s postupem na zelné placky. Případně v textu najdete i další recepty na zelňáky a zelné placky pro Vaší inspiraci.
Chcete opravdu rychlou, jednoduchou a výtečnou večeři? Zapečte si spolu kuřecí maso s uvařenou rýží, zakysanou smetanou a sýrem. Prohlédněte si recept s postupem na zapečené kuřecí maso s rýží, zakysanou smetanou a sýrem.
Chcete výjimečný a exkluzivní dort pro speciální příležitost? Potěšte své hosty tímto prezidentským dortem a předveďte své umění! Prohlédněte si recept s postupem na prezidentský dort.