Prohlédněte si recept s postupem na domácí kakové Oreo sušenky s vanilkovo-máslovým krémem a porovnejte ty upečené doma s originálem z obchodu.
Plánujete romantický večer nebo chcete jen dobrou italskou chuťovku k zakousnutí? Doporučuji prohlédnout recept s postupem na parmazánové pečivo s olivami.
Prohlédněte si recept s postupem na Oblíbený a skvělý segedín – dušené vepřové maso s kysaným zelím, smetanou, knedlíkem nebo chlebem. Maďarská klasika, která v Česku zdomácněla.
Prohlédněte si recept s postupem na Rybí normovaný retro salát podle ČSN z roku 1967 – retro lahůdka z minulosti na Vás stůl.
Chlupaté knedlíky paří mezi můj nejoblíbenější druh přílohy k masu. Těžko si bez nich umím představit například uzené nebo husu. Prohlédněte si recept s postupem na vynikající Bosáky.
Chcete zažít dokonalé gurmánské potěšení? Šťavnatá vepřová plec na jemných žampionech a navíc s domácími hranolkami. To je opravdová pochoutka, na jejíž recept s postupem se můžete podívat zde.
Pomazánka z grilovaných makrel má neobyčejně svůdné aroma a chutná ještě o to lépe! Díky jednoduché úpravě ryb si na této delikatese výborně pochutnáte. Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku z grilované makrely.
Vepřovou masovou roládu většinou není potřeba dlouze představovat. Tato je podle receptu plněná slaninou a plátky česneku. Pokud k ní ale připravíte tento skvělý hrášek na smetaně, ocitnete se v jiném světě. Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou roládu s bramborem a hráškem na smetaně.
Pokaždé, když jsem někde ochutnala domácí slané pečivo, byla jsem mile překvapená, ale vždy mi tam něco chybělo! Díky této masové směsi jsem přivedla tuto delikatesu k dokonalosti. Prohlédněte si recept s postupem na slané pečivo plněné masovou směsí.
Na česnekové pomazánce si čas od času asi pochutnáváme všichni. Pokud ale česnek před použitím upečeme, vznikne nám nezapomenutelný chuťový zážitek, se kterým se budete chlubit na každé oslavě! Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku ze dvou druhů sýrů a pečeného česneku.