Nebaví vás smažené bramborové hranolky. Vyzkoušejte recept na dýňové hranolky, které jsou pečené v troubě. Jsou příjemně nasládlé a křupavé.
Pokud hledáte něco nového do vašeho zaběhlého jídelníčku, jako jsem hledala já, tak tato pečená vepřová panenka by mohla být vaším novým oblíbeným jídlem.…
Recept s jednoduchým postupem na jeden z nejsnadnějších moučníků, který existuje. Milují ho všichni! Příprava zabere maximálně 10 minut.
Ať už jste vášniví houbaři, nebo jen milujete podzimní chuťové kombinace, bedlové škvarky si určitě rychle oblíbíte! Skvělý recept na bedlové škvarky s jednoduchou přípravou. Prohlédněte si recept s postupem na bedlové škvarky na topince.
Pečený bůček v horkovzdušné fritéze, doplněný omáčkou z rajčatového protlaku a červeného vína, podávaný s domácími špeclemi. Pečený bůček s bohatou omáčkou z rajčat a červeného vína podávaný s domácími špeclemi
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle
Houbařská sezóna je tady a tak přinášíme výborný recept s postupem na úpravu oblíbené a celkem vzácné houby.
Pečené feferonky naložené ve vinném octu jsou skvělým doplňkem k masu, grilování, steakům. Jednoduchá příprava a výborná chuť. Naložte si své vlastní kozí rohy, pálivé papriky. Nakládané pečené feferonky ve vinném octu jsou chutnou pikantní přílohou, která se hodí ke steakům a polévkám
Domácí pletenky z kynutého těsta jsou perfektní na snídani nebo svačinu. Jsou jednoduché na přípravu, nadýchané a chutné. Pro milovníky voňavého domácího pečiva a housek s kmínem a hrubozrnnou solí je tento recept jasnou volbou.