Sýrové koláčky s náplní ze šunky a vajec si rychle oblíbíte. Jen málo takto snadných pokrmů chutná tak dobře. Prohlédněte si recept s postupem a připravte super pohoštění!
Halušky s kysaným zelím, uzeným masem a smaženou cibulkou jsou dokonalou ukázkou toho, jak lze pozměnit pokrm a dovést ho k dokonalosti. Prohlédněte si tento český recept s postupem!
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem jsou pravou klasikou české kuchyně, která nikdy nezklame. Prohlédněte si tento poctivý recept s postupem!
Nejlepší kapustové karbanátky jsou ty smažené a ještě vylepšené uzeným masem. Přílohou byly tentokrát brambory s pažitkou a domácí křenové zelí.
Recept na uzené maso a pekingské zelí na špeku: Rychlá a chutná večeře nebo hlavní chod, která hlavně na podzim a v zimě ulahodí našemu žaludku a ty pečené brambůrky k tomu…lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem na Uzené maso s pekingským zelím – rychlá večeře.
Mafiánské brambory se skládají z tenkých koleček brambor, které jsou vrstvené s uzeným masem a předem připravenou sýrovou omáčkou. Brambory se zapečou a vznikne zlatavá vrstva z goudy. Směle konkurují francouzským bramborám.
Nejen pro milovníky karbanátků, ale i pro ty z Vás, kteří si rádi připravíte karbanátky jiným způsobem než smažením. Zkuste recept na zdravé pečené karbanátky. Připravené z kapusty a uzeného masa. Pečené karbanátky v troubě jsou zdravější než ty smažené.
Kapustnica je tradiční slovenská polévka. Recept na polévku obohacenou o houby, kysané zelí, klobásou, uzeným masem, bramborem a smetanou.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Tento salát působí jako něco výjimečného, vhodného pro speciální příležitosti a pro takzvané “milionáře”. Navíc je bohatý a výživný. Prohlédněte si recept s postupenmna Milionářský salát.