Recept na uzené maso a pekingské zelí na špeku: Rychlá a chutná večeře nebo hlavní chod, která hlavně na podzim a v zimě ulahodí našemu žaludku a ty pečené brambůrky k tomu…lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem na Uzené maso s pekingským zelím – rychlá večeře.
Mafiánské brambory se skládají z tenkých koleček brambor, které jsou vrstvené s uzeným masem a předem připravenou sýrovou omáčkou. Brambory se zapečou a vznikne zlatavá vrstva z goudy. Směle konkurují francouzským bramborám.
Nejen pro milovníky karbanátků, ale i pro ty z Vás, kteří si rádi připravíte karbanátky jiným způsobem než smažením. Zkuste recept na zdravé pečené karbanátky. Připravené z kapusty a uzeného masa. Pečené karbanátky v troubě jsou zdravější než ty smažené.
Kapustnica je tradiční slovenská polévka. Recept na polévku obohacenou o houby, kysané zelí, klobásou, uzeným masem, bramborem a smetanou.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Tento salát působí jako něco výjimečného, vhodného pro speciální příležitosti a pro takzvané “milionáře”. Navíc je bohatý a výživný. Prohlédněte si recept s postupenmna Milionářský salát.
Tradiční český pokrm kombinující bramborové knedlíky s restovanou šunkou a kysaným zelím, to skvělé chlupaté knedlíky se zelím a masem.
Prohlédněte si recept s postupem na plněné bramborové knedlíky se zelím, uzeným masem a brynzou. Fantastické bramborové knedlíky plněné uzeným masem a brynzou. Uvařte je doma a podávejte se zelím. Další variace knedlíků v receptu.