Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Katův šleh, vepřové maso plné zeleniny v pikantní rajčatové omáčce, s americkými bramborami tvoří vydatný oběd hlavně pro milovníky pikantních jídel
Pochutnejte si na této syté dobrotě, kde hlavní roli hrají bramborové knedlíky a kutrovaná vepřová plec! Stačí si prohlédnout tento recept i s postupem.
Vyzkoušejte neobvyklý recept na vepřovou plec, kde naleznete exotické a české chutě. Rychlý recept, který zachutná každému.
Putimské nudličky z vepřového masa mají dlouholetou tradici v jihočeské kuchyni. Prohlédněte si tento recept s postupem a rychle si tuto specialitu oblíbíte.
Chcete zažít dokonalé gurmánské potěšení? Šťavnatá vepřová plec na jemných žampionech a navíc s domácími hranolkami. To je opravdová pochoutka, na jejíž recept s postupem se můžete podívat zde.
Prohlédněte si recept s postupem na orientální vepřovou plec restovanou na zelenině a žampionech s Teriyaki omáčkou. Ochutnejte Japonsko na Vašem stole!
Rodinný oběd – luxusně propečená vepřová plec, která se peče na kysaném zelí. Vše servírujeme s vařeným bramborem a máslem.
Vepřová plec vcelku je tradičním jídlem v českých domácnostech již několik století. Můžete jí připravit na spoustu způsobů. Prohlédněte si recept s postupem na pečenou vepřovou plec.
Vepřové výpečky na česneku jsou tradičním českým pokrmem s dlouhou historií. S tímto receptem připravíte ty nejlepší! Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou na česneku s domácím knedlíkem.
Česká národní jednička v gastronomii je vepřo knedlo zelo. Jídlo je symbolem naší kuchyně a kulinářským zážitkem pro všechny. Prohlédněte si recept s postupem na vepřo knedlo zelo.











