Recept s postupem na novoroční čočku na kyselo. Tradiční pokrm, kterým by měl každý začít nový rok. Budete překvapeni, jak je to snadné.
Zkuste letos změnit svoje silvestrovské meníčko a místo chlebíčků si vyrobit například kapří pepřenky a podobné záležitosti. Prohlédněte si recept s postupem na Kapří pepřenky, chuťovka letošních Vánoc.
Snadná a rychlá rybí polévka z kapra se zeleninou, která není cítit po rybě. Poděděný dokonalý recept, který zvládne každý a chutná i dětem.
Zelí s křenem podle receptu, který máme od babičky a dědí se v naší rodině po generace. Křenové zelí má ostřejší chuť a je to skvělá příloha. Recept a postup na přípravu této pochoutky.
Jednoduchý recept na polévku, která nejen zahřeje, ale i dokonale zasytí. Vychutnejte si s námi tuto staročeskou klasiku Zelňačku.
Připravte si výborný Kaldoun a nemusí to být nutně jen na Svatomartinské menu. Tato verze je sytá, ale neobsahuje příliš mouky a je bez smetany.
Tradiční polévka s jednoduchým postupem a seznamem ingrediencí. Kaldoun může být uvařen z jakékoliv drůbeže, nejen z husy. Je to snadné.
Aspik s vepřovými ušima je levným a chutným pokrmem, který si zamilujete pro jeho nezaměnitelnou chuť a konzistenci. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové uši v aspiku.
Na této houbovo-zeleninové směsi si v zimě určitě dobře pochutnáme a taky je to jedna z možností, jak zpracovat velkou úrodu hub. Prohlédněte si recept s postupem na Nakládanou houbovo-zeleninovou směs.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Bramborový guláš je nejen sytý a plný chuti, ale také zdravý a výživný. Navíc chutná ještě lépe ohřátý následující den. Prohlédněte si recept s postupem na rychlý vegetariánský guláš.











