Francouzské brambory s masem, smetanou a sýrem. Jednoduchý, sytý a voňavý pokrm, který se skvěle hodí k rodinnému obědu či večeři. Připravíte rychle podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Recept s postupem krok za krokem na podzimní dýňový krém se smetanou a kořením. Jemná, sametová polévka, která zahřeje a dodá energii i v sychravém počasí.
Toto jídlo je lehce kontroverzní asi i kvůli možným negativním vzpomínkám z jídelen. Já ale vepřové na mrkvi miluji a nedám na toto jídlo dopustit. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na dušené vepřové s dušenou mrkví s máslovou jíškou a vařeným bramborem.
Čočkovka, která zahřeje a zasytí. Oblíbené české comfort food v podobě syté polévky bohaté na cenné živiny vás čeká v tomto receptu s postupem krok po kroku.
Jednou za čas se trošku zhřešit může. A tady u toho kolene pečeného pod alobalem jsou samé dobré ingredience. Nechybí hodně cibule, anglická slanina. Prohlédněte si recept s postupem na skvělou masovou lahůdku.
Pro milovníky bedel, tataráků i topinek. Zkuste tento bedlový tataráček na topince. Je to skvělý a chutný způsob jak netradičně zpracovat houby – konkrétně bedly. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento bedlový tatarák po Česku.
Naložte si čerstvé papriky a naplňte je zelím. Získáte neuvěřitelně chutnou a křupavou pochoutku na pozdější časy. Třeba na zimu. Já jsem schopná dát sklenici na posezení.
Dokonale přes noc marinovaná krkovička, kterou pečeme v troubě na pekáči. Marináda je pikantní a lehce nasládlá a při pečení voní tak, že se to skoro nedá vydržet. Hodí se k ní šťouchačky nebo rýže.
Sytá a hřejivá polévka ideální pro chladné podzimní a zimní dny. Uvařte ji jednoduše podle tohoto receptu s jasným postupem.
Výhodou zavařeného masa je dlouhá trvanlivost (klidně i několik měsíců) bez nutnosti chlazení. Ušetříte místo v lednici i v mrazáku.
Tip na oběd nebo večeři s vynaložením minimální námahy? Hoďte všechno do jednoho pekáče. Zkuste tento recept s postupem a vylepšete ho podle svého.











