Vepřová játrová omáčka podle receptu s postupem. Domácí klasika ze školní jídelny i hospody, tentokrát v jemné a voňavé verzi s rýží.
Nedělní oběd podle receptu s postupem. Pečené kuře, brambory, mrkvička a bábovka – klasika, která potěší děti i dospělé.
Nádherná ukázka tradiční, regionální olomoucké kuchyně v tomto receptu na omáčku, na kterou by se rozhodně nemělo zapomenout.
Někdy není třeba vymýšlet k jídlu nic komplikovaného. Třeba tato čína: je lahodná, chuťově vyvážená, a hlavně rychlá.
Pečené kuře je lahůdka. A co teprve, když jde o farmářské kuře, které má tu pravou poctivou chuť. S bramborami je nejlepší.
Když na talíř dáte porci šťavnatého kuřete s kůrčičkou, přidáte zelí s červenou řepou a knedlíky přelité výpekem, vznikne vám bohaté jídlo, které zvládnete bez stresu i ve všední den.
Rizoto z trouby nepotřebuje okázalost, protože jeho kouzlo je v obyčejnosti. Je to jídlo, které spojí rodinu kolem stolu.
Kachničku se zelím a knedlíkem jste už určitě všichni připravovali, ale zkusili jste tu s cuketovým zelím a třeba i pečenou od večera do rána? Zkuste tuto delikatesu třeba letos.
Tohle maso voní ještě dřív, než se dotkne pánve. Pikantní marináda obejme každý kousek tak důkladně, že při smažení provoní celý dům.
Quesadilla s mletým masem, sýrem a zeleninou je blesková mexická pochoutka z pár surovin. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na rychlou a křupavou večeři, která zachrání prázdnou lednici.
Chcete polévku, která vás doslova zahřeje i zasytí? Pak neváhejte a uvařte si kokosovo-kukuřičnou polévku podle Zdeňka Pohlreicha.











