Tipy na různé sladké i slané náplně máslových croissantů. Pečivo, které můžeme proměnit v delikatesu. Nebojte se experimentovat.
Zajímavosti o rostlinném mléku a o jeho světovém dni, kdy oslavujeme tento nápoj. Připijme si mandlovým, sojovým či kokosovým mlékem.
Tipy a postupy, jak správně ohřívat knedlíky. Díky těmto metodám budou vaše knedlíky chutnat, jako čerstvé. Jak ohřát bramborové, houskové nebo karlovarské knedlíky?
Jak správně uvařit vejce a vše důležité okolo vařených vajec. Jak dlouho se vaří vejce naměkko, nahniličku a natvrdo? Jak na míchaná vejce, volské oko a vejce benedikt? Všechny tyto informace jsme sepsali do tohoto důležitého článku a na závěr přidali 10 receptů na snídaně s recepty s vajíčky.
Naučte se správně rozmrazit kuřecí maso: Zvolte metodu rozmrazení, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a časovým možnostem.
Krok za krokem, jak si doma vyrobit lahodné ochucené ledové kostky. Vyzkoušejte kostky s bylinkami či ovocem.
Jak udržet Salát v lednici čerstvý po delší dobu? Jsou různé triky a tajemství jak na to. My Vám ukážeme využití papírové utěrky k uchování čerstvosti.
V srpnu dozrává spousta ovoce a zeleniny – prohlédněte si, co konkrétně a jaké recepty se dají z těchto sezónních surovin pro měsíc srpen připravit.
Jak si připravit bílkovo-máslový krém. Základní krém na dorty, rolády či vánoční cukroví. Recept, Postup, Tipy na rozšíření chutí.
Cibulové čatní není jen obyčejný doplněk k jídlu. Ale zároveň promění jídlo v gurmánský zážitek. Recept s postupem na cibulové čatní.