Stačí vám jeden plech, chvíle trpělivosti a pár základních surovin. A výsledkem je něco jednoduchého, ale výjimečně dobrého.
Šlehačkové cukroví je jedním z mála cukroví, které je hned po upečení měkké a časem ještě zvláční. Není potřeba čekat týden, jako je to u některých druhů vánočních receptů.
Vzpomínáte na legendární krtkův dort? To byla mňamka. Teď si můžete upéct muffiny ve stejném stylu, akorát se to lépe jí.
Kuře na paprice je výborný pokrm. Ne vždy ale máme čas se s ním mazlit a vařit ho dlouhé hodiny. Proto si připravte tuhle rychlovku podle našeho receptu s postupem.
Někdy je nejlepší klasika. A proto pro vás máme recept na tradiční českou vánočku s rozinkami a zdobenou sekanými mandlemi.
Domácí sýrovo-česnekové tyčinky připravené podle receptu s postupem provoní celý dům, jejich uzený sýr a česneková vůně láká k dalšímu soustu a poctivé těsto dělá z téhle klasiky nezaměnitelné slané mlsání.
Komu by nechutnal štrúdl? Jde o jednoduchý dezert, který jde ale připravit na spoustu způsobů – jako tento makový se švestkami podle našeho receptu s postupem.
Vánočka není žádná žádná sranda. A co teprve, když ji máte uplést ze sedmi pramenů. Náš podrobný návod vám pomůže.
Kokosovo-citronové crinkles – svěží, nadýchané sušenky s popraskaným povrchem. Lehká variace na americké tradiční čokoládové crinkles.
Jemnou hrachovou kaši podle tohoto receptu uvaříte do hodiny a s párkem nebo buřtem si na ní skvostně pochutná celá rodina.
Perníčky jsou vánoční klasika, ale ne všechny recepty jsou to pravé ořechové. Vsaďte na ten náš, osvědčený generacemi. Jsou úžasné!











