Dvoubarevný koláč se strouhaným těstem zaujme každého milovníka sladkého. Čeká na vás tvaroh ve spojení s broskví a chutným těstem. Prohlédněte si tento recept s postupem a ukažte své cukrářské umění!
Cuketová sezóna je v plném proudu a pokud nevíte, co s nimi, máme pro vás tip. Pochutnejte si na lehké cuketové pizze – je to takový cukeťák z plechu.
Španělský ptáček je tradiční české jídlo, vyzkoušejte ho trochu jinak – divokou verzi. Tuhle pochoutku zvládne každý začátečník.
Také vás nebaví vařit dokola stále stejná jídla? Udělejte to jako my a vyzkoušejte něco z bohatství asijské kuchyně! Tonkatsu pochází z Japonska a spojuje v sobě vepřové maso a křupavou krustu.
Upečte si čerstvé světlé a křupavé pečivo s nevšedním názvem. Věříme, že si pochutnáte – recept ani není nijak extra složitý.
Výrazná nakyslost a omamná vůně – to jsou znaky oblíbené rebarbory. Skvělá je do koláčů, džemů nebo kompotů.
Všichni milujeme vdolky. A už nemusíme tesknit po školních jídelnách, můžeme si je připravit doma, tak hurá do toho!
Nadýchaný piškot se svěží vrstvou jablek a smetanovým krémem, to celé posypané strouhanou čokoládou. Podle tohoto postupu krok po kroku to zvládne i začátečník.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na slovenskou delikatesu z brynzy, brambor a slaniny a uvařte domácí brynzové pirohy se slaninou. Je to dobrůtka!
Prohlédněte si recept s postupem na kompletní oběd pro rodinu a uvařte si smažené sýrové špízy s bramborem a domácí tatarkou.
Linecký koláč s ovocem a tvarohem miluje celá naše rodina! Upečte ho snadno podle tohoto receptu krok po kroku.