Recept na přírodní řízek, který se nejprve okoření a následně se vaří v mléce. Tento postup zaručuje, že maso bude vždy šťavnaté, měkké a plné chuti.
Guláš je tradiční a oblíbené jídlo, které má své kořeny v maďarské kuchyni, ale dnes je populární po celém světě. Základem jsou dvě ingredience a ověřený postup podle receptu.
Recept na zapečený kuřecí kastrol s houbami – rychlý oběd v rekordním čase. Rychlá příprava a bohatá chuť dělají z kuřecího s houbami ideální volbu pro všední i sváteční dny.
Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na zapečená kuřecí stehna se sýrem, smetanou a bramborami.
Připravte si jednoduchý zeleninový salát plný vitamínů s celerem a mrkví jako hlavními ingrediencemi.
Díky své všestrannosti a chutnému příchuti jsou brambory oblíbené po celém světě a jsou nezbytnou součástí mnoha kuchyní.
Recept na skvostný salát jako hlavní jídlo: Zeleninový Salát s Opečenými Noky, Mozzarelou a Grilovanými Kuřecími Prsy s Provensálským Kořením.
Sulc je oblíbeným pokrmem po staletí, často ale bádáme nad tím, po jakém mase při jeho přípravě sáhnout.
Recept na květákový zapečený nákyp, který jsme dělávali běžně doma. Postup je jednoduchý a kromě květáku je potřeba jen pár běžných ingrediencí.
Prohlédněte si recept s postupem a návodem na pečená vepřová žebra s bramborami, cibulí a mrkví, pečenou v jednom pekáči. Marinujeme 1-2 hodiny.