Jen při pohledu na ní se sbíhají sliny. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zelňačku jako od babičky a uvařte pro svoji rodinu tuto vydatnou a sytou poctivou hustou zelňačku.
Nakládaná vejce podle tohoto postupu nachystáte velmi jednoduše. Pochutnáte si na nich u piva, s chlebem nebo na obložené míse.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jídlo, které nezatíží žaludek, ale pohladí duši. Květákové placičky s bramborovou kaší a okurkovým salátem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Cikánskou pečeni dušenou v kastrolu s omáčkou z rajčat a papriky. Podávejte s rýží smíchanou se zeleným hráškem.
Mlýnky, které jsou výrobci zamýšleny jako jednorázové, mívají víčko z kvalitního plastu a mlecí mechanismus zpravidla skleněný. Jsou sice zamýšlené jako jednorázové, ale jejich životnost lehce prodloužíme.
Prohlédněte si recept na Zelníky s duší a zkuste uvařit tyto Zelní závitky plněné mletou masovou směsí trochu jinak, než jste zvyklí. Tentokrát plněné pouze masem a brambory jsou jako příloha.
Zapečené chlebíčky, jednohubky, veky, kanapky – i toto je recept z této skupiny. Zapečené chlebíky do trouby se směsí z mletého masa. Rychlá zaručená pochoutka.
Koření je alfou a omegou každé kuchyně. Dodá pokrmům nejen intenzivnější vůni i chuť, ale také velkou porci zdraví prospěšných látek. A občas se hodí nějaký ten trik, jak si zjednodušit práci v kuchyni.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto srdcovku, která asi nikdy nezanikne, protože je symbolem toho, že tak jednoduché jídlo může být tak vynikající.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křehké řízečky v jogurtové marinádě a použijte kuřecí stehenní řízky bez kosti. Jednoznačně si je moc oblíbíte.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Poctivou domácí šunku ve skle a vyzkoušejte rozdíly mezi šunkou domácí a kupovanou.
Pečenáče jsou výborným rybím pokrmem – já je připravuji z kapra. Usmažený kapr se nakládá do octového nálevu s kořením a zeleninou – je to opravdová lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí pečenáče z kapra. Někdo je připravuje z rybích řízků, které zbydou. Ale já si je připravuji cíleně, protože mi moc chutnají.