Neobvyklé využití mletého masa, které potěší vaše chuťové buňky. Šišky z mletého masa, rýže a dalších surovin jsou vynikající a šťavnaté. Prohlédněte si recept s postupem na šišky z mletého masa a rýže.
Nevíte co s kuřecími řízky? Zapečte si je se sýrem a zakysanou smetanou v podobě lahodných rolek s čerstvými bylinkami. Prohlédněte si recept s postupem na zapečené kuřecí rolky z trouby.
Prohlédněte si recept s postupem na bramborové karbanátky se sýrem a bylinkami. Perfektní příloha nebo chuťovka k dobrému filmu. Bramborové šišky s bylinkami a sýrem uvnitř, které jsou lahodně křupavé.
Upečte si doma šťavnatou vepřovou krkovičku s cibulí podávanou se šťouchanými bramborami. Chutný a sytý oběd pro celou rodinu. Prohlédněte si recept s postupem na zapečenou krkovici s cibulí.
Uvařte si na pivě tento gurmánský zážitek. Vepřové plátky v pivní omáčce s bramborovou kaší zaměstnají vaše chuťové buňky. Prohlédněte si recept s postupem na pivní plátky na přírodní způsob.
Příprava domácího kebabu v troubě je snadná a výsledkem je chutný a šťavnatý pokrm, který potěší celou rodinu
Recept na přírodní řízek, který se nejprve okoření a následně se vaří v mléce. Tento postup zaručuje, že maso bude vždy šťavnaté, měkké a plné chuti.
Guláš je tradiční a oblíbené jídlo, které má své kořeny v maďarské kuchyni, ale dnes je populární po celém světě. Základem jsou dvě ingredience a ověřený postup podle receptu.