Retro klasika porevoluční gastronomie, na kterou někdo nedá dopustit a jiný ji opovrhuje. Patřím k prvnímu táboru, proto ji si můžete připravit podle mého receptu krok po kroku.
Cuketová sezóna je v plném proudu a bylo by škoda si z nich neuvařit nějakou mňamku. Vyzkoušejte zapečenou cuketu s kuřecím masem.
Květák je nejen zdravý, ale také výborný. Vyzkoušejte tyto květákové placičky s výborným šťouchaným bramborem.
Chutná vám domácí šunka, ale šunkovar je pro vás nadmíru velký? Vyzkoušejte tento praktický recept na domácí šunku ve sklenicích!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jednoduché slané pečivo, sypánky, které si upečete během vaření čočkové polévky.
Na zahradách právě dozrávají voňavá rajčátka, a tak přichází na řadu otázka vpravdě nerudovská: Co s nimi.
Pokud patříte mezi milovníky ostřejších jídel a topinek, tento recept je přesně pro vás. Recept s postupem na ďábelské topinky – tedy pikantní masovou směs na topince.
Zapečené brambory, které jsou jednoduché a syté, vždycky skvělé. Francouzské brambory jsou české jídlo bez zbytečné parády. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na francouzské brambory.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí kempinkový salát, který pochází ze 70. let minulého století a zachoval se až dodnes.
Plněné papriky nikdy nezklamou. Užijte si jejich chuť kdykoliv chcete, uložte si náš recept a rozhodně si pochutnáte.
Klasická česká hotovka v podobě omáčky s masem a knedlíkem nezklame u žádného nedělního oběda. Uvařte tuto poctivou českou omáčku podle postupu krok po kroku. Znáte asi jako plec, ale toto je kýta.