Mňam, tyhle makové řezy vás dostanou do kolen. Upečte si je jen tak nebo na oslavu. Na oslavu toho, že můžete mlsat.
Klasická poctivá sekaná z dobrých surovin ještě vylepšená o nastrouhanou goudou může být vaším obědem, svačinou či pohoštěním pro večerní posezení. Upečte ji podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Alpské kynuté knedlíky jsou tradiční oběd nebo dezert se švestkovými povidly, mákem a vanilkovou omáčkou s rumem. Skvělá sladká tečka pro rodinný stůl, kterou si snadno připravíte podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Kulajda s vůní hub a kopru se ztraceným vejcem zahřeje na těle i na duši. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého receptu krok za krokem.
Hotová omáčka, vždy připravená k rychlému použití na těstoviny, rýži nebo k zapečení, 100% bez konzervantů z domácích surovin. Připravte ji snadno podle tohoto postupu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kynutou bublaninu s čerstvými třešněmi, u nás tomuto receptu říkáme Sladké léto na plechu.
Omáčka z pečených paprik a cibule chutná skvěle, ať už si ji dáte s vepřovým nebo krůtím masem. Připravte ji podle tohoto jednoduchého receptu s postupem krok za krokem.
Co si upečete doma, je vždy lepší, než co koupíte v obchodě. U pečiva to platí obzvlášť. Osvojte si umění pečení domácích kaiserek podle tohoto jednoduchého postupu krok za krokem.
Připravte si domácí zavařené vepřovky podle tohoto jednoduchého postupu. Domácí je domácí a u zavařeného vepřového masa to platí na 100 %. Výběr kvalitního masa je totiž klíčový.
Domácí sulc z kolena a kůží s octem a cibulí je plný kvalitního kolagenu. Vyjde na pár korun a chutná skvěle nejen jako chuťovka k pivu. Připravte ho podle tohoto receptu krok po kroku.