Lahodný dezert s máslovou ovesnou krustou, krémovou náplní a šťavnatými borůvkami. To je recept na dokonalý borůvkový koláč.
Křupavé větrníčky pokryté vrstvou craquelinu a naplněné jednoduchým vanilkovým krémem – krémem diplomat.
Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na vanilkový žloutkový krém. Crème pâtissière je základem francouzské školy a cukrařiny obecně.
Prohlédněte si recept s postupem na svěží ovocný dort “Sladké potěšení”. Nadýchaný korpus, krém, šlehačka a zdobený malinami, borůvkami, pistáciemi.
Dort, kterému vláčnost dodá marmeláda a výraznou chuť ořechy se sušenými švestkami. Recept včetně ingrediencí a postupu.
Prohlédněte si recept s postupem na tyto slavnostní sladké jednohubky s vanilkovým krémem, máčené v rozpuštěné čokoládě.