Zelí, mrkev a jemný dresink. Rychlý, křupavý salát jako stvořený k řízkům nebo na grilovačku. Prohlédněte si recept krok za krokem.
Třešně, rybíz, jahody i borůvky. Každý míchaný kompot chutná trochu jinak, ale vždycky voní létem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
Pod chalupou na louce ve vysoké trávě asi 50 bedel. Takže i řízky proběhly. Bedly jsou dle mého názoru výborné, když se z nich udělají řízky. Vyzkoušejte obalované bedly.
Nadýchané kynuté buchty se zlatavou barvičkou, které se rozplývají na jazyku. Tak to jsou péřové Honzovky. S neobvyklou náplní stojí za vyzkoušení.
Udělejte si řízečky, po kterých se budete olizovat až za ušima. Vídeňské vepřové řízky s lehkým, lákem ochuceným bramborovým salátem.
Kanadské kuře – šťavnaté, měkké a kůrčička krásně karamelizovaná. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kuřecí stehna po kanadsku a vychutnejte si tuto výraznou kombinaci zcela jednoduchých chutí.
Cukrařina to je dřina. Tak u tohoto větrníku to až tak neplatí. Ano, chce to nějakou přípravu, ale stačí postupovat podle receptu a kroků v přípravě. I já jsem ho zkoušela poprvé. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na klenot české cukrařiny – karamelový větrníček.
Zeleninová pochoutka k masu, karbanátkům nebo jen tak. Plná chutí a vitamínů. V zimě jako když najdete. Recept s postupem krok za krokem na čalamádu a nálev.
Objevte kouzlo domácího levandulového sirupu, který má jemnou květinovou chuť i uklidňující účinky. Hodí se do limonád, čaje i na dezerty. Připravíte ho snadno podle receptu s postupem krok za krokem a získáte tak originální sirup, který vám přinese chvilku klidu a potěší každého ochutnávajícího.
Malé zákusky přitahují pozornost a lákají k ochutnání. S tímto vědomím jsem se do receptu pouštěla poprvé. Musím říct, že to byla výzva, protože…
Jednou za čas se trošku zhřešit může. A tady u toho kolene pečeného pod alobalem jsou samé dobré ingredience. Nechybí hodně cibule, anglická slanina. Prohlédněte si recept s postupem na skvělou masovou lahůdku.











