Řezy opilý Izodor jsou klasický český dezert, který chutná nejlépe s šálkem kvalitní hořké kávy. Skvěle se hodí na sváteční stolování. Prohlédněte si recept s postupem na řezy opilý Izodor.
Pečený vepřový bůček s křupavou kůží, domácími bramborovými noky a lahodným špenátem. Tomuto pokrmu nelze nic vytknout, vyzkoušejte! Prohlédněte si postup na pečený vepřový bůček s domácími bramborovými noky.
Friduš je rychlá a chutná marinovaná kuřecí směs, kterou můžete snadno připravit na pánvi. Marinované kuřecí kousky plné chuti jsou ideální s hranolkami.
Salát s kuřecím masem, šunkou, sýrem a bylinkami je skvěle lehká a lahodná večeře. Zasytíte s ním celou rodinu a pochutnáte si. Prohlédněte si recept s postupem na zeleninový salát s kuřecím masem, vejci a sýrem.
Hovězí čína: Vyzkoušejte recept na smažené hovězí se zeleninou a rýží – pikantní asijský pokrm s hovězím masem, paprikou a sójovou omáčkou. Tento pokrm je ideální pro večeři, kdy chcete něco rychlého a chutného.
Je vám teplo a máte chuť na něco sladkého? Připravte si tento osvěžující nepečený dort s krémem, meruňkami a ovocným želé. Prohlédněte si recept s postupem na nepečený meruňkový dort.
Připravte opravdu unikátní specialitu pro své hosty nebo výjimečné členy rodiny. Kuřecí rarášci v burgeru s coleslaw salátem. Prohlédněte si recept s postupem na kuřecí rarášky v burgeru s coleslawem.
Prohlédněte si recept s postupem na poctivé vdolky s povidly. Smažená sladká tradice v české kuchyni. To jsou lahodné vdolky se švestkovými povidly, krémem a strouhaným tvarohem. Recept zde!
Prohlédněte si recept s postupem na zapečené kaiserky. Upečete si doma bleskovou večeři za 10 minut. Zapečené kaiserky s bylinkovým máslem mají v sobě mnoho potenciálu.