Máte chuť na něco neobyčejného a speciálního? Tak si připravte glazovanou vepřovou kotletu. K tomu šťouchané brambory zabalené v palačince. Mňam!
Placky z vařených brambor jsou nejen úspornou, ale i velice chutnou obměnou klasických bramboráků. Můžete díky nim spotřebovat zbylé uvařené brambory nebo i kaši. Stačí přidat pár základních surovin, které má doma každý.
Upečte si domácí rohlíky, které chutnají jako od pekaře. Vyzkoušejte rohlíky, které se vždy povedou podle našeho receptu. Už cítíte tu vůni?
Frgály jsou něčím výjimečným. Vyzkoušejte si je upéct podle tradičního receptu, který je sice složitý, ale zaručí skvělý výsledek.
Sezóna jablek u nás právě začíná, a tak si užíváme jejich vůni, šťavnatost i chuť. Ve spojení se skořicí tvoří tyto plody báječný základ pro oblíbené dezerty.
Alpské kynuté knedlíky jsou tradiční oběd nebo dezert se švestkovými povidly, mákem a vanilkovou omáčkou s rumem. Skvělá sladká tečka pro rodinný stůl, kterou si snadno připravíte podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Kulajda s vůní hub a kopru se ztraceným vejcem zahřeje na těle i na duši. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého receptu krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kynutou bublaninu s čerstvými třešněmi, u nás tomuto receptu říkáme Sladké léto na plechu.
Co si upečete doma, je vždy lepší, než co koupíte v obchodě. U pečiva to platí obzvlášť. Osvojte si umění pečení domácích kaiserek podle tohoto jednoduchého postupu krok za krokem.
Nadýchané tvarohové buchty podle mojí babičky si zamilujete. Místo tvarohu klidně použijte jinou náplň, ale podle tohoto postupu krok za krokem vytvoříte výborné kynuté buchtové těsto a z něj tyto skvělé české buchty
Mňam šlehačkové řezy – tyto řezy se hodí nejen na každou oslavu, ale také jen tak k odpolední kávě. A navíc vypadají naprosto dokonale.