Domácí pečivo – prohlédněte si recept na slané domácí preclíky. Jsou lepší než ty kupované v řetězcích. Ideální jako občerstvení na oslavách nebo příloha k polévkám a salátům.
Vyzkoušejte recept s postupem krok za krokem na švédské masové kuličky se smetanovou omáčkou, bramborovou kaší a brusinkovou marmeládou. Oblíbené jídlo z obchodního řetězce s nábytkem.
Recept s postupem na nejlepší domácí špičky s vaječným koňakem: Tyto domácí likérové špičky se mohou stát hitem každé oslavy nebo jen tak příjemným sladkým potěšením k odpolední kávě. Postup přípravy na domácí likérové špičky s vaječným koňakem.
Znojemská omáčka s hovězím masem má nezaměnitelný charakter a její tradice sahá stovky let zpátky. Prohlédněte si tento skvělý recept s postupem a pozvěte ke stolu celou rodinu.
Dokonalé jahodovo-mřížkové řezy jsou excelentní! Vyzkoušejte si je upéct a nebudete litovat, prohlédněte si recept s postupem ještě dnes.
Kdo by neznal mřížkový koláč? Toto je recept s postupem na tu nejjednodušší formu lineckého koláče v mřížkové podobě. Už si jen zvolte svoji oblíbenou zavařeninu!
Mřížkový koláč je nadčasový moučník, který v sobě nese kousek nostalgie. Snoubí v sobě křehké máslové těsto s lahodnou náplní a charakteristickou mřížkovou strukturou na povrchu. Prohlédněte si jeho recept s postupem zde!
Už jste připravovali někdy dort z rolád? Výsledek je fascinující a chuťově neodolatelný. Prohlédněte si recept s postupem na rolovaný dort.
Pajerský koláč má v Čechách i na Moravě dlouholetou a zakořeněnou tradici! V dřívějších dobách ho hospodyně a pekaři připravovali na různé veselky. Prohlédněte si recept s postupem na tuto sladkou dobrotu!
Vynikající koláč s meruňkami, tvarohem a mandlovými lupínky přinese do vaší domácnosti pohodu a klid. Skvěle si na něm všichni pochutnáte, proto si hned prohlédněte tento recept s postupem!
Focaccia je nejen tradiční součástí italských pekáren, ale také oblíbeným pečivem po celém světě. Díky její variabilitě se dá připravit na stovky způsobů. Prohlédněte si tento autentický recept s postupem na italský domácí chléb provoněný olivovým olejem.