Prohlédněte si recept s postupem na přípravu Hovězí roštěné na lesních houbách s rýží. Královna českých receptů s hříbky.
Maso s houbami je velice chutná kombinace, u které můžeme různě improvizovat, měnit druh masa, měnit druh hub a jídlo bude pokaždé jiné. Prohlédněte si recept s postupem na Vepřovou krkovici na houbách.
Farářské brambory jsou jídlem, které se svým rustikálním charakterem stalo srdcovkou v mnoha domácnostech. Vyzkoušejte je také! Prohlédněte si recept s postupem na farářské alias vikářské zapečené brambory.
Výborný pokrm z krup, hub a masa. Rychlý a výživný pokrm. Houbový kuba je tradičně bez masa, tento je výjimečně s masem a díky tomu je sytý.
Tmavé sádlovky mám ráda hlavně kvůli jejich křehkosti a jednoduché přípravě. Opravdu zajímavý kontrast je mezi kakovým sádlovým těstem a sladkým džemem. Doufám, že si je také zamilujete díky jednoduché přípravě a úžasné křehkosti, která se rozplyne na jazyku. Prohlédněte si recept s postupem na mouřenínky – důlkové kuličky s jahodovým džemem.
Sedlácké závitky zaručeně potěší každého milovníka poctivé české kuchyně. Oběd je hoden také slavnostnějších příležitostí! Prohlédněte si recept s postupem na sedlácký vepřový závitek s bohatou náplní.
Sádlovky: Vanilkové vánoční sádlové rohlíčky vyzkoušíte a už nikdy nebudete péct ty s máslem, jen pozor – jsou velmi křehké! Prohlédněte si recept s postupem na Sádlovky: Vanilkové vánoční sádlové rohlíčky.
Tento recept se v rodinách často předáva z generace na generaci a každý má své tajemství, jak je udělat ještě lahodnějšími. Prohlédněte si recept s postupem na Babiččiny sváteční koláčky.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Snadný recept s postupem na výbornou pečenou husu, která je plněná jablečnou nádivkou a medem. Jako příloha jsou jemné bramborové lokše.