Upečte si domácí dýňové sušenky – lahodná podzimní pochoutka s dýňovým pyré a kořením. Ideální recept pro rodinná setkání i slavnostní příležitost.
Podzimní recept z dýně: Připravte si recept na dýňové řezy, jemné těsto, výborný smetanový krém a poleva. Na vrch nasekané vlašské ořechy.
Recept s postupem na domácí nasládlý toastový chléb, který vydrží dlouho vláčný a čerstvý díky tangzhongu. Tento chléb si všichni zamilují.
Dýňový cheesecake s jemným kořeněným nádechem je ideálním podzimním dezertem pro rodinné večery i sváteční oslavy. Připravte si tento krémový recept podle našich tipů a přineste do své kuchyně teplo a sladkou radost.
Velmi specifická variace ovocné bábovky, ve které se skvěle mísí různé svěží a sladké chutě. Ideální volba na nedělní odpoledne. Recept na malinovou bábovku s mléčnou čokoládou a kokosem – zasněžená bábovka. Prohlédněte si recept s postupem na citronovo-malinovou bábovku.
České kynuté koláče s náplní jsou tradičním pečivem, které má všestranné uplatnění. Od běžné svačiny po svatební hostinu. Recept na kulaté kynuté koláče – tvarohové, makové i meruňkové. Prohlédněte si recept s postupem na tradiční české koláče.
Známá a oblíbená cik cak buchta s pudinkem a zakysanou smetanou, na které si pochutnají všechny generace konzumentů. Dobrou chuť! Prohlédněte si recept s postupem na cik cak buchtu.
Šlehačková bábovka patří mezi nejchutnější bábovky, které kdy ochutnáte. Je výjimečně vláčná a nadýchaná, přitom velmi snadná. Vyzkoušejte! Prohlédněte si recept s postupem na sobotní šlehačkovou bábovku.
Tento jednoduchý koláč má díky kefíru krásně vláčné těsto, nahoře jsou bohatě rozložené šťavnaté švestky a kouzlo je završené posypkou. Jemný švestkový koláč s drobenkou, ideální na víkendové pečení
Jednoduchý recept na neobvyklý švestkový koláč, který obsahuje zajímavé ingredience. Díky tomu je krásně vláčný a velmi chutný.
Zdravý tvarohový koláč pro štíhlou linii který potěší jak oko, tak vaše chuťové buňky, výborný dezert ke kafíčku bez výčitek mlsání. Prohlédněte si recept na Tvarohový koláč s jemnou texturou bez mouky a krupice.











