I když název napovídá něco jiného, francouzské brambory jsou klenotem hlavně české kuchyně. Připravte si je i vy.
Někdy ze zbytků vznikne naprosto skvělé jídlo, které se stane vaší stálicí. Stejně jako u nás tyto zapečené brambory se sýrem a šunkou.
Italové vědí, co je dobré a tyhle skvostné lazaně jsou typickým italským pokrmem, který u nás doma nesmí chybět. Zkuste i vy!
Objevte starý málem zapomenutý recept na šumavské sklářské brambory a upečete toto tradiční a jednoduché jídlo české kuchyně s náplní z uzeného bůčku.
Jestli máte rádi jednoduchá jídla, zapečená v troubě, prohlédněte si tyto lovecké brambory. Pojďte si k večeři udělat snadné a levné zapékané brambory, ke kterým vám stačí pár obyčejných surovin a které máte hotové za chviličku. Jen si stačí den předem uvařit brambory ve slupce.
Prohlédněte si tento venkovský recept na jednoduché farmářské brambory, které zvládne naprosto každý a zasytí celou rodinu!
Chuťovka z plechu – bramborové plátky se sýrovou zlatavou krustičkou. K tomu dip podle chuti. Brambory jsou univerzální a dají se připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte tento nový – bramborové plátky na strouhaném sýru.
Vytuňte si běžné pečené maso. Díky zelenině, sýru a majonéze si smlsnete na zapečených kuřecích prsíčkách z plechu – prostě jedna radost.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na plněné brambory nakrojené do vějíře a naplněné šunkou a sýrem mezi jejich žebry. K nakrojení doporučuji použít špejli, kterou bramboru propíchneme v jedné třetině podélně a krájíme.
Cuketová sezóna je v plném proudu a bylo by škoda si z nich neuvařit nějakou mňamku. Vyzkoušejte zapečenou cuketu s kuřecím masem.
Zapečené brambory, které jsou jednoduché a syté, vždycky skvělé. Francouzské brambory jsou české jídlo bez zbytečné parády. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na francouzské brambory.











