Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na plněné brambory nakrojené do vějíře a naplněné šunkou a sýrem mezi jejich žebry. K nakrojení doporučuji použít špejli, kterou bramboru propíchneme v jedné třetině podélně a krájíme.
Cuketová sezóna je v plném proudu a bylo by škoda si z nich neuvařit nějakou mňamku. Vyzkoušejte zapečenou cuketu s kuřecím masem.
Zapečené brambory, které jsou jednoduché a syté, vždycky skvělé. Francouzské brambory jsou české jídlo bez zbytečné parády. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na francouzské brambory.
Kolozsvárské zelí je pochoutka, na které si pochutná celá rodina. Tento maďarský recept vás rozhodně překvapí svou zajímavou chutí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na retro zapečené šunkové rolky z trouby a vraťte se na chvíli do kuchyně svojí maminky.
Připravte si dobrotu, na kterou jen tak nezapomenete. Zapečené zelné závitky alias holubce si ihned zamilujete.
Francouzské brambory jsou někdy neprávem opomíjené jídlo se zdravým základem a skvělým výživovým potenciálem. Připravte je podle tohoto receptu krok za krokem a pochutná si celá rodina!
Venku voní léto a my nechceme trávit čas u plotny. Známe to všichni, že? Navíc se nám často hodí spotřebovat zbytky z lednice.
Zapékání masa ve vrstvách s bramborami představuje skvělý způsob, jak snadno a s minimálním množstvím nádobí připravit skvělý oběd, večeři nebo pohoštění pro slavnostní příležitosti.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sedlácké zlato, zapečené brambory s cibulí a slaninou a vyzkoušejte tuto sílu pokrmu v kombinaci obyčejného, ale poctivého.
Zajímá vás, co jedl Ludvík XIV? Vyzkoušejte zapečené vepřové Champvallon. Lahodný pokrm hodný králů. Jedná se o jednoduchý recept, který si rychle oblíbíte.