Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na mongolské hovězí od Bernda Zehnera a podávejte ho na slavnostní oběd, kde bude vynikající ozdobou vašeho stolu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Kuřecí salát, který je osvěžujícím a sytým pohoštěním hlavně v horkém létě, jestli pořádáte venkovní párty, nebo piknik v přírodě.
Králičí maso možná není tak běžné jako kuřecí nebo vepřové, co se pomazánek týče už vůbec. Prohlédněte si recept s postupem na tuto králičí pomazánku a budete se olizovat!
Ať už si ho dáte na čerstvý rohlík, do chlebíčků nebo jen tak na vidličku. Garantujeme, že vás přenese zpět do dob, kdy poctivé suroviny a pečlivá příprava byly samozřejmostí. Prohlédněte si recept s postupem na vlašský salát podle ČSN z roku 1976!
Guláš má zajímavou historii a mnoho variant přípravy. Tentokrát jsem vařila guláš na bratislavský způsob s receptem od kamarádky. Jako přílohu houskový knedlík.
Prohlédněte si recept s postupem na křupavé duo sedlácké karbanátky se sluníčkovým salátem, kde hlavní roli mají karbanátky s kapustou a celer s mrkví.
Pokud hledáte tradiční jídlo, které voní domovem a pohladí na duši, rozhodně si tento recept s postupem prohlédněte a vyzkoušejte!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na svíčkovou tentokrát ale z kančího masa s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na řízečky z celeru s bramborem, a tento skvělý nápad na zdravý a lehký oběd si vaše rodina určitě oblíbí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vývar z pečených vepřových kostí, který budete vařit sice pomalu a dlouho, ale výsledek bude stát za to.
Tato hustá, aromatická a pikantní polévka pochází z Indie, ale její oblibu rozšířili Britové. Prohlédněte si její recept s postupem a staňte se součástí historie!