Hostina, podle staré tradice. Vynikající knedlík, který možná ani neznáte a k tomu vepřové kostky na divoko.
Poctivá zimní vepřová polévka připravená podle receptu s postupem je plná masa, brambor a zeleniny, krásně zahřeje a zasytí i v těch nejchladnějších dnech, kdy dokáže spolehlivě nahradit celý oběd.
Fazolový eintopf podle receptu s postupem je rychlé a vydatné jídlo z jednoho hrnce, které chutná skvěle i druhý den. A navíc krásně voní po lese díky houbám.
Přírodní, kvalitní a levný zdroj kolagenu? Ano! Domácí kuřecí vývar z nožiček je přímo kolagenovou bombou!
Řízky pro vegetariány nebo pro ty, kdo jednoduše milují celer. Zkuste je podle tohoto jednoduchého receptu.
Vraťte se do dětství s receptem krok za krokem na domácí kuřecí vývar s nudlemi. Pomalu tažený, voňavý a poctivý – tak, jak ho dělávaly naše babičky.
Zkusili jste již někdy bramboračku s čerstvými škvarky nebo opečenou slaninou navrch. Tuto ingredienci vždycky přidávejte těsně před podáváním až na talíři, jinak se kouzlo vytratí a škvarky nebudou vůbec křupat.
Bezmasé řízky chutně a jednoduše. Žádný problém, vyzkoušejte tyto celerové, které u nás doma jednoznačně vedou. Jsou v pivním těstíčku a hodí se k nim bramborová kaše.
Svíčková na smetaně s pomalu pečeným masem. Vrstvy chutí, které spojují sladkost zeleniny, brusinky a jemnou smetanu podle našeho receptu s postupem.
Zahřeje, zasytí a dodá sílu. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na 8 hodin tažený hovězí vývar s domácím drobením.
Bramboračka mojí babičky voněla už od rána. Začínala sušenými houbami, které se namáčely, aby ožily a uvolnily vůni lesa. Postupně přidávala kořenovou zeleninu ze zahrádky, mrkev, petržel. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bramboračku, jak jí znám z dětství.











