V dnešní době si můžeme po celém světě pizzu vychutnávat v mnoha variacích. Například v Argentině vznikla unikátní verze s tlustým, nadýchaným těstem a bohatou vrstvou sýra.
Milujete mlsání, ale rádi byste si dopřáli poctivý domácí moučník? Žádný problém! Díky snadné přípravě těchto lahodných kynutých copánků si krásně provoníte byt vanilkou.
Donuty, které jsou zdravější, protože se nesmaží, ale pečou. Je to tak snadné a chuť je výborná. Kreativní zábava pro malé i velké.
Chléb je základem lidského jídelníčku odnepaměti, jeho historie sahá až do doby před 14 400 lety, kdy byly v oblasti dnešního Jordánska nalezeny zbytky plochých nekvašených placek z divokých obilovin. Postupem času se příprava chleba zdokonalovala; starověcí Egypťané připravovali chléb z naklíčených obilnin umletých mezi kameny.
Období trhů a jarmarků přináší také touhu po nejedné z pochoutek, které k těmto akcím patří. Mezi nejoblíbenější jednoznačně patří tradiční kynuté placky původem z Maďarska – langoše.
Prohlédněte si recept na zlatavé domácí koblihy s jahodovou marmeládou a dopřejte si sladkou fantazii!
Tradiční pečení sladkých dezertů v Čechách zahrnuje rozhodně i záviny. Prohlédněte si recept s postupem na kynutý závin se čtyřmi neodolatelnými náplněmi!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jednoduché snídaňové pečivo, s prastarou recepturou, která je ve světě i u nás oblíbená.
Slané pečivo, které stojí za domácí přípravu: Chutné kynuté rohlíky plněné šunkou a sýrem, které jsou výborné i druhý den a krásně provoní Vaši kuchyni.
Domácí koblihy jsou ideálním způsobem, jak přenést trochu cukrářské magie do vaší kuchyně. Nejlépe si je vychutnáte s šálkem kávy. Prohlédněte si recept s postupem na koblihy s ovocným džemem.
Neuvěřitelně lahodný a křupavý domácí vroubkovaný chléb zaujme chutí i vzhledem. Zabezpečí vám skvělou čerstvou snídani a chutnou svačinu. Recept na bílý chléb, veku. Prohlédněte si recept s postupem na domácí vroubkovaný chléb.