Kam se hrabou langoše ze stánku! Langoše podle tohoto receptu s postupem krok po kroku jsou jemné, nadýchané a díky jogurtu nenasáknou při smažení příliš oleje.
Nechce se vám vařit nálev zvlášť, rovnou byste chtěli okurky naložit? Tak je zkuste bez nálevu, ten vytvoříte přímo při nakládání.
Zavařený okurkový salát se hodí jako příloha ke grilovanému masu, smaženým i zapečeným pokrmům. Zavařte salát podle tohoto jednoduchého postupu krok po kroku.
Slyšeli jste někdy o polévce s názvem kuliš? Jde o tradiční pokrm našich „skorosousedů“, pochází totiž od záporožských kozáků.
Angrešt, který tradičně zavařujeme do sladkých džemů a kompotů, se perfektně hodí i k zavařování do sladko-slaného nálevu s bylinkami a česnekem.
Prohlédněte si recept s postupem na sytou a jemnou fazolkovou polévku se zastřeným vejcem! Spolehlivě nahradí i hlavní chod.
Klasický vlašský či pochoutkový salát známe všichni. Chtěli byste si dopřát něco podobně výživného, ale bez použití uzeniny? Sáhněte po našem salátu, díky němuž dodáte tělu cenné živiny.
Dopřejte si romantickou večeři nebo oběd s vepřovou kapsou a zelím. Pochutnají si na ní nejen zamilované hrdličky, ale i celá rodina.
Jedna lžíce soli na litr vody a perfektní fermentace. Proč na tom opravdu u nakládaných okurek tak moc záleží?
Kulajda s vůní hub a kopru se ztraceným vejcem zahřeje na těle i na duši. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého receptu krok za krokem.
Sezóna rajčat je v plném proudu, nicméně při letošním počasí se může lehce stát, že vám zůstane mnoho nezralých plodů. Jak známo, syrové se konzumovat nesmí kvůli obsahu solaninu. Co ale s nimi? Rozhodně je nevyhazujte.