Fakt, že připravit si jídlo doma představuje zdravou a finančně méně náročnou cestu, je samozřejmě známý. Věděli jste ale, že si můžete sami vyrobit i „maggi v kostkách“?
Nadýchané bavorské vdolečky vyžadují čerstvé droždí a trpělivost. Usmažte je podle tohoto receptu a pochutnejte si na tomto tradičním pečivu.
Prohlédněte si recept s postupem na dozlatova usmažené placky se sýrem a pořádnou dávkou česneku! Provoní vám domácnost a skvěle si pochutnáte.
Klasické karbanátky známe všichni, nejen v našich končinách patří díky své chuti a snadné přípravě k oblíbeným jídlům. Zpravidla do nich přidáváme sušené bylinky.
Při snaze o zachování zdraví a svěžího vzhledu je dobré sáhnout po věcech, které jsou tu odpradávna. Vývary z kostí patří mezi dostupné zbraně nejen proti vráskám.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí křupavé kuřecí kousky, které znáte z rychlých restaurací. Zkuste si je udělat sami doma. Rychle zjistíte, že je máte ještě lepší.
Recept na langoše, díky němuž nebudete v kuchyni trávit věčnost, ale vaše langoše budou krásně vláčné a lehoučce navinulé, zatímco těsto na ně vytvoříte pružné a snadno tvarovatelné
Jednoduché hlavní jídlo z 1 plechu, když nemáme příliš času na vaření, ale zároveň si chceme pochutnat. Kuře s bramborami a zeleninou na jednom plechu.
Jogurtové palačinky se asi nejvíce podobají pancakes. Čím získávají svou nadýchanost? Je to dáno použitím jak trochy kypřicího prášku, tak i perlivé vody – tedy sodovky.
Jídlo, které může být plnohodnotným obědem nebo sytou „obědo-večeří“ – přesně to je tato polévka. Stačí k ní přikousnout krajíček dobrého chleba.
Často přehlížena a v kuchyni méně známá. Řeč je o vepřových líčkách – obvykle se připravují hovězí líčka. Prohlédněte si recept s postupem na vepřová líčka.