Výborný recept na jinou verzi smaženého kapra. Kapří hranolky nejsou vůbec cítit po rybině, jak to u kapra bývá. Tento pokrm je delikatesa.
Neskutečně chutné a rychlé jídlo, které zvládne uvařit i začátečník. Recept a postup je velmi snadný. Milovníci masa si přidají maso.
Zdravý, chutný a rychlý recept na pečenou růžičkovou kapustu s marinovaným krůtím masem v hořčici, česneku a oleji. Dokonalá kombinace chutí.
Aspik s vepřovými ušima je levným a chutným pokrmem, který si zamilujete pro jeho nezaměnitelnou chuť a konzistenci. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové uši v aspiku.
Recept na jednoduchý pokrm, uvařený z jednoho pekáče. Syrové suroviny smícháme v pekáči a trouba vykouzlí hotový pokrm. Nezašpiníme víc než pekáč.
Česnek naložený v marinádě je nejen zdravý a lahodný, ale také ozvláštní různé pokrmy. V zimním období poslouží taky jako lék. Prohlédněte si recept s postupem na Česnek naložený v marinádě.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Připravte si výborný Kaldoun na své Svatomartinské menu. Tato verze je sytá, ale neobsahuje příliš mouky a je bez smetany.
Sekaná z pomalého hrnce je skvělý recept, který připomene chutě tradiční domácí kuchyně a ušetří čas i námahu. Prohlédněte si recept s postupem na Poctivou sekanou od babičky z pomalého hrnce.
Obalovaný květák už jedině takto! Z trouby je jídlo mnohem zdravější a ve výsledku také chutnější v kombinaci strouhanky se sýrem. Vyzkoušejte – lepší, než smažený květák. Prohlédněte si recept s postupem na obalovaný květák pečený v troubě.
Podzimní zvěřinový guláš – recept na zvěřinový guláš z jelení plece, dlouho tažený, skvěle dochucený. Netradiční zvěřinový gulášek, na kterém si pochutnáte.