Jídlo, které stojí za hřích podle tohoto receptu si zamilují všichni masožrouti. Zkuste také nevšední bramborovou kaši jako přílohu.
Karbanátky, sekaná nebo ikonické masové kuličky v rajské omáčce – mleté maso na všechny způsoby hraje v našem jídelníčku zásadní roli.
Máte rádi karbanátky, ale chtěli byste se pro jednou obejít bez mouky? Není problém! Máme pro vás recept, který jsme nedávno vyzkoušeli. Jako pojivo…
Poctivě šťavnaté karbanátky z hovězího a vepřového masa podávané s opečeným bramborem, volským okem a svěžím rukolovým salátem. Prohlédněte si tento recept i s postupem!
Léto je v plném proudu, přichází tedy doba, kdy budeme ze všech stran slýchat větu: „Nechceš cuketu?“ Odpovídejte kladně, protože tato zelenina má nejen široké spektrum možností zpracování nasladko i naslano, ale především mnohé zdravotní výhody.
Klasické karbanátky známe všichni, nejen v našich končinách patří díky své chuti a snadné přípravě k oblíbeným jídlům. Zpravidla do nich přidáváme sušené bylinky.
Karbanátky a špízy jistě znáte. Už jste ale jedli karbanátky na jehle? Pokud ne, vyzkoušejte náš jednoduchý recept.
Sterilovaná řepa perfektně sedí jako příloha k klasickým pokrmům. Mimo to, že skvěle chutná, obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. Nachystejte si ji do zásoby podle tohoto postupu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Karbanátky zlatavé jako sluníčka na poli a překvapte své děti přípravou tohoto lahodného a lehkého letního pokrmu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na cuketové pokušení s hermelínovým srdcem a uvařte tento krásný a chutný letní obídek pro svoji rodinu.
Karbanátky bez masa? Prohlédněte si skvělý recept s postupem na tyto houbové a pochutnejte si na pokladu českých lesů!











