Zpracujte své podzimní úlovky z lesa. Naložte houby do octa s koprem a česnekem podle tohoto postupu. Skvělá pochoutka k masu i na obloženou mísu.
Vepřové a houby k sobě v české kuchyni neodmyslitelně patří. Připravte si jídlo, které voní podzimem, lesem a tradicí podle tohoto receptu s postupem.
Kulajda s vůní hub a kopru se ztraceným vejcem zahřeje na těle i na duši. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého receptu krok za krokem.
Donesli jste si z lesa nadílku v podobě lišek či jiných hub? Prohlédněte si recept s postupem na tousty s liškami, anglickou slaninou a volským okem!
Pokud hledáte výjimečně luxusní pokrm, nad kterým nestrávíte celý den v kuchyni, našli jste! Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou panenku s liškovou omáčkou a domácími kroketami.
Houbový – liškový toast je jenom jedna z alternativ, ale některé houby se na minutku nehodí, jelikož potřebují určitý čas úpravy. Prohlédněte si recept s postupem na Liškový toast.
Správně připravené maso zůstane šťavnaté a omáčka svou plnou chutí dokonale doplňuje jeho intenzitu. Prvotřídní dobrota! Prohlédněte si recept s postupem na hovězí steak s liškovou omáčkou a hranolkami.







