Koláč s vanilkovým pudinkovým krémem a borůvkami je lahodný dezert s křehkým těstem, jemným krémem a svěžími borůvkami. Tento lahodný koláč s pudinkovým krémem a borůvkami je ideální pro všechny milovníky sladkého. Dokonalý dezert, který vás potěší.
Dukátové buchtičky s vanilkovým šodů nebo krémem známe všichni. Sladký pokrm z dětství si připravíme podle tohoto poctivého receptu. Prohlédněte si recept s postupem na dukátové buchtičky a přečtěte si jak se připravuje pravá šodó omáčka a jaký je rozdíl mezi šodó a vanilkovým krémem.
Žloutkové řezy jsou lahodným dezertem, který kombinuje jemnost žloutkového krému s bohatou chutí oříškového těsta. Tento dezert je ideální pro slavnostní příležitosti nebo rodinná setkání
Kombinace křupavé textury těsta, bohatého vanilkového krému a lehké šlehačky vytváří harmonii chutí, která je jednoduše neodolatelná.
Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na Napoleonův dort. Dokonalý dezert z máslových vrstev, vanilkovým krémem a polevou.
Nekupujeme pudink v pytlíku z obchodu, ale připravujeme si domácí, podle našeho receptu. A děti rády pomáhají
Křupavé větrníčky pokryté vrstvou craquelinu a naplněné jednoduchým vanilkovým krémem – krémem diplomat.
Prohlédněte si recept s postupem na tradiční francouzský dezert. Třešňový koláč Clafoutis. Co je to Clafoutis a jak ho připravit?
Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na vanilkový žloutkový krém. Crème pâtissière je základem francouzské školy a cukrařiny obecně.