Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Něžný piškotový polibek aneb sladký sen s krémem a želé, který si vychutnáte s rodinou v létě na pikniku či na zahradě.
Andělské slzy představují sladký zázrak, který v sobě nese lehkost oblaků. Prohlédněte si proto recept s postupem a nechte se také unášet!
Do tohoto fantastického dezertu „schováte“ zbylé piškoty (nebo při svátečním pečení třeba rozlámané kousky cukroví) i banány, jichž někdy člověk zkrátka koupí více, než stihne rodina včas sníst.
Podívali jsme se tentokrát na recept na biskupský chlebíček podle mistra cukráře Josefa Maršálka. Skvěle se povedl a doporučuji si recept vyzkoušet.
Koláčky rumáčky vnímáme jako symbol pohostinství a sdílení. Dokonalé malé koláčky plněné sladkou náplní vykouzlí úsměv každému! Prohlédněte si recept s postupem na koláčky rumáčky.
Recept na větrník na plech: Tradiční český dezert větrník s lahodným těstem, dvěma druhy náplní a karamelovou polevou. Perfektní ke kávě nebo jako slavnostní pochoutka. Tradiční větrník z odpalovaného těsta s karamelovým krémem a šlehačkou. Krok za krokem k dokonalému českému dezertu – ovšem s jednodušší přípravou na plechu.
Dezert Nebe v puse na způsob zákusku Slzy Anděla, spojuje jemnou chuť tvarohu a bílkového sněhu a nikdy nezklame, protože chuť tohoto moučníku opravdu přinese Nebe v puse. Prohlédněte si jednoduchý recept s postupem na Tvarohový krémeš nebe v puse.
Povidloň je skvostný dezert, který znám z cukrárny na Šumavě. Je to lahůdka s povidly. Prohlédněte si recept s postupem na tvarohovo – smetanové řezy s povidly v odpalovaném těstě, známé také jako povidloň. Starý recept v novém kabátu.
Vyzkoušejte moučník Andělské slzy a nebudete na něj moci zapomenout. Při jeho konzumaci je jeden kousek vždycky málo. Prohlédněte si Recept s postupem na andělské slzy: Neodolatelný dezert, který musíte vyzkoušet.
Recept na netradiční piškotový dort: Japonský Castella Cake, což je nadýchaný a jemný koláč z formy, podobný našemu piškotovému. Prohlédněte si recept s postupem na Japonský Castella Cake – jemný koláč s nádechem Asie