Cuket je v létě všude habaděj. A upéct si z nich buchtu je určitě dobrý nápad. Vyzkoušejte tyhle cuketové řezy pod receptu s postupem krok za krokem.
Skvělá snídaně i dezert ke kávě nebo čaji v podobě pudinkových šneků. Nebojte se kynutého těsta, s tímto postupem ho zvládnete levou zadní.
Piškotová roláda stručně, jasně a rychle. Roládu si můžete připravit na tisícero způsobů. Máte doma mascarpone, smetanu a marmeládu? Upečte si tuto roládu s krémem a stracciatellou.
Upečte si voňavou pochoutku v podobě somácích loupáků. Není to tak složité, jak se na první pohled může zdát a náramně si pochutnáte.
Rychlé těsto a k tomu švestky a mák. Takhle vznikne rychlý makovo-švestkový závin. A protože vám zbyde čas, můžete upéct ještě švestkové buchty.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vláčné a jemné cuketovém řezy, potřené ovocnou marmeládou a zakysanou smetanou smíchanou s vanilkovým cukrem.
Máte rádi mandle v kombinaci s vanilkou a smetanou? Pak nás za náš recept budete milovat. Obě tyto dokonalé suroviny se totiž dokonale spojují v norském tradičním…
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sladkost na způsob rafaelo řezů, kde jsou ale oproti běžnému receptu přidané jahody. Ta kombinace je více než výborná.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Malinový koláč, který je tak chutný, že se ani nestačíte ohlédnout a bude pryč.
Miluji rychlé a výborné recepty. Chcete spolehlivý recept na buchtu, která se vždy povede, tak tato je doslova boží. Vyzkoušejte tento na buchtu ze zakysané smetany s ovocem, které máte po ruce.
Tahle klasika se nikdy nepřejí. Pokud jste ji ještě nezkoušeli doma, tak byste určitě měli. Míša řezy jsou národní poklad a nejlépe chutnají vychlazené.