Pečené feferonky naložené ve vinném octu jsou skvělým doplňkem k masu, grilování, steakům. Jednoduchá příprava a výborná chuť. Naložte si své vlastní kozí rohy, pálivé papriky. Nakládané pečené feferonky ve vinném octu jsou chutnou pikantní přílohou, která se hodí ke steakům a polévkám
Naložte si do octa svoje vlastní feferonky a uchovávejte krásně křupavé i 2 roky ve spíži. Chutnají skvěle například k masu. Prohlédněte si recept s postupem na naložené feferonky v octu.
Guláš je tradiční a oblíbené jídlo, které má své kořeny v maďarské kuchyni, ale dnes je populární po celém světě. Základem jsou dvě ingredience a ověřený postup podle receptu.
Polévku můžete dochutit sušenými bylinkami, jako je tymián nebo oregano, nebo přidat špetku cukru, pokud jsou rajčata příliš kyselá.
Tradičně byla připravována jako osvěžující pokrm pro horké dny, kdy její kyselá chuť a lehkost poskytovaly příjemné osvěžení.