Prohlédněte si recept s postupem na kynuté knedlíky s třešněmi. Třešňové kynuté knedlíky z měkkého těsta jsou oblíbeným sladkým jídlem nejen mezi dětmi. V české kuchyni mají dlouhou tradici.
Upečte si doma skvělý slaný koláč plněný sýrem Ricotta, tvarohem a čerstvou petrželkou. Chutný a dostatečně sytý k večeři nebo ke svačině. Prohlédněte si recept s postupem na slaný plněný koláč.
Prohlédněte si recept s postupem na kvasnicové beleše. Připravte si doma tyto starosvětské beleše neboli kynuté palačinky s povidly a mákem. Téměř zapomenutá lahůdka z dávných dob.
Klasický kynutý koláč s ovocem a drobenkou na povrchu známe všichni. Tato meruňková varianta je dokonalá díky sladko-kyselé kombinaci. Prohlédněte si recept s postupem na meruňkový koláč s drobenkou.
Plněné kynuté knedlíky připravované v páře jsou oblíbeným jídlem z našeho dětství. Zavzpomínejte s námi a uvařte si pár povidlových. Prohlédněte si recept s postupem na pařené knedlíky.
Meruňková buchta se sněhovým vrškem je lahodnou klasikou. Dezert vypadá jako obláčkové nebe a ještě mnohem lépe chutná. Prohlédněte si recept s postupem na meruňkovou buchtu s pusinkovým nebem.
Upečte si doma svoje vlastní housky plněné kuřecí směsí z trhaného masa. Jsou skvělé k obědu i večeři a rodina či hosté z nich budou velmi nadšení. Prohlédněte si recept s postupem na domácí plněné housky.
Tradiční Valašské frgály, které si připravíte podle tohoto postupu krok za krokem doma. Tvarohové, povidlové, makové, borůvkové. Prohlédněte si recept s postupem na tradiční frgály.
Připravte si univerzální těsto, z něhož můžete následně tvarovat třeba hamburgerové housky. Vaše grilování díky nim získá nový rozměr.