Čína je oblíbeným českým jídlem, které lze připravit na mnoho způsobů. Uvařte si tuhle klasiku, která se tu drží od devadesátek.
Málo platné, my Češi zkrátka jsme národem houbařů. A tak: podzim patří nám! Zejména teď, kdy kromě hřibů smrkových, klouzků sličných i dalších, růžovek či bedel na krátkou dobu vykukují také krásné václavky.
Z dýně nemusíte vařit jen polévku. Dýňové kari podle tohoto receptu je vhodné pro vegany a přinese do vaší kuchyně trochu exotiky.
Zaručená podpora imunity pro období nemoci i jako prevence v jednoduchém domácím sirupu. Postupujte podle tohoto receptu krok po kroku.
Různé dýňové recepty na nás útočí každý podzim ze všech stran. Tento není vůbec halloweensky strašidelný, ale zato je nebesky dobrý. Upečte dýňový koláč podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Podzim se přihlásil s „plnou parádou“, plískanice o sobě dávají rázně vědět, imunizační nápoj se tedy bude jistě hodit.
Recept s postupem krok za krokem na podzimní dýňový krém se smetanou a kořením. Jemná, sametová polévka, která zahřeje a dodá energii i v sychravém počasí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Ikonu korejské kuchyně Kimchi polévku. Lze jej koupit v některých obchodech nebo si jej připravte sami podle našeho dalšího receptu!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na to, jak zužitkovat cukety a jak je zpracovat, abyste měli i v zimě toto potěšení ze zahrádky po ruce.
Pho Bo je tradiční vietnamský hovězí vývar, který postaví na nohy opravdu každého! Trpělivost se každopádně vyplatí, uvařit tuto polévku sice trvá déle, ale s naším receptem s postupem krok za krokem to zvládnete snadno.
My Češi jsme zkrátka národem houbařů. Také někdy přemýšlíte, kam ještě své „úlovky“ použít? Například kuře na zelenině je (ale nejen) se žampiony přímo božské!











