Koláče s využitím tvarohu, Cottage a dalších druhů sýra se nejen u nás těší značné oblibě. V Česku je známější cheesecake či tiramisu, polský sernik využívající jemný tvaroh a pudink jim ale může směle konkurovat.
Dezert, který nejen chutná, ale svým zkomoleným názvem i pobaví. Tvaroh je vlastně sýr. A ten se polsky řekne „ser“. Tudíž my si připravíme zábavný sernik, tedy druh tvarohového dortu.
Nadýchaný piškot se svěží vrstvou jablek a smetanovým krémem, to celé posypané strouhanou čokoládou. Podle tohoto postupu krok po kroku to zvládne i začátečník.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Bramborové knedlíky plněné uzeninou a podávané se sladkokyselým dušeným zelím nebo špenátem.
Šulánky s mákem připomínají nejen školní jídelnu, ale i sladké obědy z dětství. A dokonce je můžete připravit i na slano. Stačí umět správné těsto podle tohoto postupu krok za krokem.
Líný koláč dostal svůj název díky tomu, že ho připravíte s minimální námahou. Upečte ho podle tohoto postupu krok za krokem a přesvědčte se sami.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu domácího kečupu a máte-li velkou úrodu rajčat, udělejte si zásobu na zimu. Bude se hodit.
Oblíbená retro klasika na řízečky ze směsi kuřecích nudliček s cibulkou v marinádě. Snadné a rychlé jídlo, které má mnoho názvů od rarášků přes placičky.
Do tohoto fantastického dezertu „schováte“ zbylé piškoty (nebo při svátečním pečení třeba rozlámané kousky cukroví) i banány, jichž někdy člověk zkrátka koupí více, než stihne rodina včas sníst.
Krůtí maso se zeleninou je skvělý recept, který si zamilujete! Prohlédněte si ho a připravte si tuto zdravou lahůdku podle našeho postupu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Polibek baletky nebo malé Pavlova pusinky s lesnými plody naplněné sametově jemným krémem, křupavé a zároveň měkkoučké.