Sekaná z pomalého hrnce je skvělý recept, který připomene chutě tradiční domácí kuchyně a ušetří čas i námahu. Prohlédněte si recept s postupem na Poctivou sekanou od babičky z pomalého hrnce.
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle
Výrazně kořeněné domácí chilli s hovězím a vepřovým masem, slaninou, paprikami a fazolemi, ideální pro oběd nebo večeři. Domácí hovězí chilli s mletým masem, slaninou, fazolemi a kořením je ideální pro rodinný oběd či večeři
Čevapčiči – balkánská speciality, která má své jisté místo v české kuchyni. Recept na čevapčiči s bramborem, cibulí a hřčicí.
Rychlý a snadný recept na zapečené mleté maso v troubě. Prohlédněte si recept s postupem na zapečené mleté maso s vejci a sýrem – snadná příprava.