Není bábovka jako bábovka. Někdy je to takový suchý kus těsta. Teď se ale všechno změní, protože vám přinášíme recept na jablečnou bábovku.
Perník podle receptu s postupem. Jednoduchý a poctivý moučník, který voní kakaem a marmeládou – přesně tak, jak ho pekly maminky a babičky.
Z mrkve se dá upéct skvělá vláčná buchta, kterou můžete ozdobit podle své chuti. Zkuste tento recept s postupem a uvidíte, jak je to snadné.
Vláčná bábovka s rumem, skořicí a višněmi podle receptu s postupem. Navrch čokoládová poleva, která se dobře krájí i krásně vypadá.
Maďarský tvarohový koláč je takový tvarohový koláč naruby – těsto se totiž ukrývá uvnitř. Zkuste tento neotřelý moučník podle receptu s postupem.
Píchanou buchtu si zapamatujete nejen díky jejímu netradičnímu názvu. Jednoduchý recept s postupem vás dovede k jednoduchému moučníku, který snadno upečete i v týdnu.
Upečte podle tohoto receptu s postupem tradiční mazanec jakou moučník třeba ke kávě. Já mazanec peču po celý rok.
Máte chuť na něco dokonalého? Pak si upečte tyhle Granko-tvarohové řezy, které jsou super pro všechny milovníky kakaa.
Kombinace tvarohu a kakaa je vynikající. Ověřte si to v této buchtě, která je naprosto výtečná, protože ji zdobí opravdu hodně tvarohu.
Potřebujete rychle něco upéct a moc se nenadřít? Tak se posaďte a přečtěte si tento recept. Jednoduchá olejová buchta s tvarohem, ovocem a želé.
Jablíčkový perník je asi můj úplně nejoblíbenější. Díky jablkům je krásně vláčný, nehrozí, že by byl suchý. A s čokoládou nahoře voní tak, že i listí za oknem se na chvíli zastaví.











