Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Houbové topinky jsou snadné a rychlé jídlo, které můžeme připravit kdykoliv během houbařské sezóny, nebo využít houby, které máme po ruce. Prohlédněte si recept s postupem na Houbovo vaječné volské oko na topince – výbornou houbovou směs.
Fazolová polévka je tradice a zasytí i ty větší jedlíky, navíc je zdravá a chutná, nejvíc se hodí na podzim a v zimě. Prohlédněte si recept s postupem na Maminčinu fazolovou polévku.
Lahodné nakládané cukety s mrkví a bylinkami, které skvěle doplní vaše zimní pokrmy. Recept s postupem jak naložit a zavařit cuketu.
Medailonky v houbové omáčce s těstovinami se stanou oblíbeným receptem, který si budete chtít vařit znovu a znovu. Rodina vás pochválí! Prohlédněte si recept s postupem na medailonky v houbové omáčce s žampiony a těstovinami.
Konzervovaný letní zeleninový salát vám poskytne čerstvou chuť sezónní zeleniny i v zimě, kdy budete vděční za slunečné dny.
Chutná nakládaná zelenina – recept na nakládaný zeleninový salát – směs rajčat, paprik a petrželky, ideální jako příloha nebo pro přípravu polévek, omáček a dalších pokrmů v zimních měsících ze zeleniny ze zahrady. Zavařovaná směs z rajčat a paprik je jednoduchý a chutný způsob, jak si uchovat letní zeleninu na zimu
Lahodné závitky z bílého zelí plněné směsí hovězího, kuřecího masa a rýže, zalité rajčatovou omáčkou a dušené do měkka Prohlédněte si recept na Závitky z bílého zelí plněné hovězím a kuřecím masem, dušené v rajčatové omáčce na strouhané mrkvi
Tento recept na pečené kuře s nádivkou z rohlíků a omáčkou z výpeku je plný chutí a ideální pro každou slavnostní příležitost nebo rodinný víkendový oběd. Šťavnaté kuře s lahodnou nádivkou se blýskne i na svátečním stole.
Rychlé a chutné těstoviny s tuňákem, sušenými rajčaty a olivami, perfektní na večeři, plné intenzivních středomořských chutí. Jednoduché středomořské těstoviny s tuňákem, sušenými rajčaty a olivami