Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Selský plackoburger a udělejte selskou hostinu pro ty největší jedlíky Bramboráky s kuřecí směsí a čedarem.
Uvařte si netradiční/tradiční polévku, která vám zahřeje žaludek. Milionová polévka je výtečná a pochutná si na ní celá rodina.
Retro kempink salát promlouvá vůní dřívějších časů, kdy jste ho jedli z papíru rovnou rohlíkem. Postup přípravy je velmi snadný. Vyzkoušejte i tipy na moderní úpravu.
Cuketa se dá připravit na mnoho způsobů. Tentokrát si ji uděláme jako řízek v trojobalu. Maso v ní necháme v podobě šunky, případně šunku vynecháme a dostaneme verzi pro vegetariány. Přečtěte si recept s postupem krok za krokem.
Slyšeli jste někdy o polévce s názvem kuliš? Jde o tradiční pokrm našich „skorosousedů“, pochází totiž od záporožských kozáků.
Skvělá varianta domácích knedlíků, která chutná s každou omáčkou i gulášem. Žemlové knedle jsou rustikální a téměř zapomenutá pochoutka.
Upečte si oběd jako ze zámku podle tohoto receptu s postupem krok za krokem. Pečená krůtí stehna s bramborami a zeleninou jsou výborným pokrmem nejen pro nedělní rodinné setkání.
Znáte sýrové kuličky? Jestliže ještě ne, tak to se musí napravit. Zkuste si je připravit s naším receptem, kde krok za krokem zjistíte, jak na to.
Jednoduchý trik k vytvoření dokonalého kuřecího řízku jako z restaurace vás překvapí. Vaše večeře už nikdy nebude stejná jako dřív.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento retro holandský salát, který přežil věky a stále si na něm občas rádi pochutnáme.
Výživná polévka bez masa, která vás uhrane. Pochutnejte si na květákové polévce, která je hutná a sytá. Přejeme dobrou chuť.