Slepice na paprice s karlovarskými knedlíky podle receptu s postupem. Jemná omáčka, měkké maso a nedělní klasika, která zahřeje.
Tradiční francouzská polévka s křupavým toustem vás spolehlivě zahřeje v chladných dnech. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého postupu.
Jak později snídal sám František Josef I.? Prohlédněte si tento recept s postupem na císařský trhanec a bude vám vše jasné!
Vejce obalená ve šťavnatém mase a trojobalu zasytí i velké jedlíky. Připravit je podle tohoto postupu krok za krokem je velmi snadné. Chutnají skvěle a jsou plná bílkovin.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou pikantní pomazánku z kousku uzeného masa a křenu, která má říz a je vhodná hlavně k pivu.
Prohlédněte si recept krok za krokem na práskanec z pánve a zkuste pro jednou udělat změnu a vyzkoušet práskací řízek místo obyčejného a použít přepuštěné máslo místo oleje či sádla. Je to mňamka.
Skvělá rovnováha mezi vláčným těstem, šťavnatými meruňkami a máslovou drobenkou – to je tento meruňkový koláč. Prohlédněte si recept s postupem!
Vyzkoušejte tento královský dezert a nechte se unést chutěmi císařské kuchyně! Stačí když si prohlédnete recept i s postupem a můžete se do toho pustit!
Recept na výbornou rybu: Restovaná treska tmavá na přepuštěném másle. V hlavní roli rajčata, kapary, opečené brambory – jednoduché, rychlé a lahodné.
Moderně upravená kuřecí prsa na dušené kedlubně a přepuštěném másle. Doplněná o vejce a čerstvou zeleninu. Nenechte si takovouto zdravou dobrotu proklouznout mezi prsty a prohlédněte si recept s postupem.











