Vše ze zahrady hezky do sklenic na později. Třeba i na zimu. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zavařené lečo s cuketou a připravte si tento skvělý domácí polotovar na zimu. Pak stačí přidat cibuli, vejce a klobásu a máte oběd plný léta i v zimě.
Máte zahradu plnou rajčat a hledáte recepty, co s letošní bohatou úrodou? Každičkého plodu by byla škoda, rajčata jsou přece bohatá na vitamin C, který budeme v nadcházejícím podzimním období potřebovat. Dále obsahují lykopen, jenž našim buňkám pomáhá před oxidačním stresem a zároveň podporuje zdraví srdce.
Tato směs na topinky opravdu nemá slitování a potěší tedy vyznavače ostřejších chutí. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na ďábelskou ohnivou směs na topinky zavařenou z větší dávky na jiné časy.
Dnes by to chtělo něco odlehčeného. Tak si uděláme rajčatový salát s hermelínem, který je zdravý, ale také zasytí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na marmeládu z rajčat, která je zapomenutým pokladem domácí kuchyně a v moderní gastronomii považována za speciální delikatesu.
Na zahradách právě dozrávají voňavá rajčátka, a tak přichází na řadu otázka vpravdě nerudovská: Co s nimi.
Jednoduché recepty často v závěru chutnají nejlépe, a navíc člověku dělají radost svou nenáročností. Lehký zeleninový salát to jen dokazuje.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento retro holandský salát, který přežil věky a stále si na něm občas rádi pochutnáme.
Sezóna rajčat je v plném proudu, nicméně při letošním počasí se může lehce stát, že vám zůstane mnoho nezralých plodů. Jak známo, syrové se konzumovat nesmí kvůli obsahu solaninu. Co ale s nimi? Rozhodně je nevyhazujte.
Poctivě šťavnaté karbanátky z hovězího a vepřového masa podávané s opečeným bramborem, volským okem a svěžím rukolovým salátem. Prohlédněte si tento recept i s postupem!
Poctivá rajská omáčka, jako znáte od babičky. V receptu s jasným postupem včetně domácích knedlíků. Vynaložený čas a úsilí vás dovede k perfektnímu výsledku.