Chuťově neodolatelný sendvič z poctivě připraveného hovězího masa. V kombinaci s cibulí a sýrem jde o fantazii. Prohlédněte si recept s postupem na francouzský sendvič s hovězí pečení na plátky nebo jako trhaným hovězím.
Tato jambalaya ve stylu Wisconsin kombinuje jemné kuře, krevety a klobásu s čedarem v chutném, rychlém jídle, které je hotové za 30 minut. Jedná se o recept na jídlo z jednoho hrnce z běžných surovin. Tato rychlá jambalaya plná kuřete, krevet a uzené klobásy s čedarem je ideální volbou na večeři
Krémová brokolicová polévka se sýrem a žampiony, ideální pro chladnější dny. Rychlá na přípravu a plná lahodné chuti. Krémová brokolicová polévka se sýrem a žampiony je ideální volbou na zahřátí
Prohlédněte si recept s postupem na bramborové karbanátky se sýrem a bylinkami. Perfektní příloha nebo chuťovka k dobrému filmu. Bramborové šišky s bylinkami a sýrem uvnitř, které jsou lahodně křupavé.
Prohlédněte si recept na zapečené brambory z pomalého hrnce. Zapečené brambory s čedarem a parmazánem.
Tato kombinace nabízí vyváženou směs bílkovin, vitamínů a minerálů, které vás zasytí a dodají energii.
Cuketa se může grilovat, smažit, péct, vařit nebo dokonce použít na výrobu polévek, omáček a salátů. Výborně se hodí také na přípravu placek.