Dva recepty na salát, kde hlavní roli hraje červená řepa. Podívejte se na dva saláty z červené řepy s různými ingrediencemi a postupy přípravy.
Hlávkové zelí je jedním z nejstarších druhů pěstované zeleniny. Jeho historie sahá až do starověkého Říma a Řecka. Připravte si s námi dva recepty ze zelí: Křupavé zelné placky a dušené zelí s bramborem.
Prohlédněte si recept s postupem na poctivou sýrovo – česnekovou pomazánku podle receptury z dob ČSSR! Je vynikající.
Prohlédněte si recept s postupem na plněné jogurtové placky masovou směsí a zeleninou! Pokud je připravíte v páře, budou neodolatelně měkké.
Kuřecí prsa se speciálním mrkvovým knedlíkem. To vše ve smetanové omáčce. Prohlédněte si recept s postupem a vyzkoušejte něco neotřelého!
Prohlědněte si recept s postupem krok za krokem na Tradiční bulharskou čočkovou polévku, která je plná zeleniny a bohatá na chutě.
My Češi milujeme hlavně karbanátky, tak si pojďme připravit jedny netradiční v troubě. Kvalitní hovězí maso je přímo pramenem živin.
Prohlédněte si recept s postupem na luxusní kuřecí prso obalené schwarzwaldskou šunkou s hermelínem! Zažijete chuťovou fantazii.
Hledáte recept na jídlo, které si oblíbí celá rodina, přitom nad jeho přípravou „nestrávíte mládí“, a ještě bude odpovídat trendu zdravé výživy?
Korejská mrkev je pikantní a aromatickou úpravou oblíbené zeleniny. Věděli jste ale, že ve skutečnosti nepochází z Koreje? Vznikla v bývalém Sovětském svazu mezi korejskými přistěhovalci, kteří původně chtěli připravit tradiční korejské kimchi.