Luxusní zapečený květák v sýrovém bešamelu je můj oblíbený recept na zapékání. Trošku jsem vylepšila běžný zapečený květák a recept určitě stojí za vyzkoušení a ochutnání. Prohlédněte si recept s postupem na zapečený květák v sýrovém bešamelu a okuste tuto zlatavou dobrotu z trouby!
Dokonalá svačina vždy s sebou, která zasytí? Prohlédněte si recept s postupem na tyto bochánky plněné zelím a uzeným masem!
Tento vynikající recept spojuje milovníky tradiční i moderní kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem na plněné kuřecí stehno s květákem!
Výborné, křupavé francouzské brambory, staročeská klasika co nikdy neomrzí. Je to velmi snadný recept, který zvládne každý.
Připravte si lahodnou cmundu po kaplicku podle našeho receptu. Spojení uzeného masa, sladkého zelí a bramboráků je dokonalé. Už se Vám také sbíhají sliny? Prohlédněte si tuto jihočeskou specialitu.
Vyzkoušejte křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem a nechte se okouzlit jejich rustikální chutí! Prohlédněte si recept s postupem na tuto venkovskou dobrotu.
Máte rádi klasickou tlačenku a chcete zkusit něco nového? Toto je recept s postupem na terinu z vepřového kolene, neboli francouzskou obdobu tlačenky.
Pokud máte rádi domácí kuchyni a zapečené brambory, tento recept rychle zařadíte do svého kuchyňského repertoáru. Prohlédněte si recept s postupem na mafiánské brambory.
Sýrové koláčky s náplní ze šunky a vajec si rychle oblíbíte. Jen málo takto snadných pokrmů chutná tak dobře. Prohlédněte si recept s postupem a připravte super pohoštění!
Halušky s kysaným zelím, uzeným masem a smaženou cibulkou jsou dokonalou ukázkou toho, jak lze pozměnit pokrm a dovést ho k dokonalosti. Prohlédněte si tento český recept s postupem!
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem jsou pravou klasikou české kuchyně, která nikdy nezklame. Prohlédněte si tento poctivý recept s postupem!