I když název napovídá něco jiného, francouzské brambory jsou klenotem hlavně české kuchyně. Připravte si je i vy.
Česneková omáčka dokáže vypálit červa. Co teprve, když ji doplníte o lahodné uzené a dokonale nadýchaný knedlík s libečkem?
Salát z červené řepy podle receptu s postupem. Poctivá domácí klasika, kterou si snadno připravíte i bez sklepa – chutná jako od babičky.
Jakápak Francie, tohle je klasická česká kuchyně, jak ji máme rádi. Brambory, salám a vajíčko nejsou jediná možnost. Mrkněte na recept s postupem a na další inspiraci.
Křupavý slaný koláč z cukety podle tohoto receptu s postupem osloví i masožrouty, protože v něm najdou uzené maso. Pokud jste vegetariáni, maso vynechejte.
Vůbec bych se nedivila, kdyby pro vás toto jídlo bylo úplnou novinkou. Ačkoliv má bohatou historii. V české kuchyni se šoulet zabydlel jako staročeský pokrm, často podávaný s husou nebo kachnou, ale i jako samostatné jídlo s kyselou přílohou.
Milujete krokety? Tak si je připravte doma. Jsou výborné! Křupavé na povrchu a krásně měkké uvnitř. Bramborové krokety doporučujeme.
Polévka, kterou možná neznáte. Ale dejte jí šanci, možná vás překvapí. Uvařte ji podle tohoto receptu s postupem.
Chutí, složením i přípravu mně valašská kyselica připomíná slovenskou kapustnici Tak pro ty, kteří znáte tu nebo onu, zkuste uvařit dnes podle našeho receptu a uvidíme, zda je stejná nebo podobná.
Blíží se podzim a zima a s nimi chladné období. Tato poctivá selská zelňačka s uzeným a klobásou podle receptu s postupem krok za krokem vás zahřeje a postaví na nohy!
Sytá a hřejivá polévka ideální pro chladné podzimní a zimní dny. Uvařte ji jednoduše podle tohoto receptu s jasným postupem.











