Zapečené brambory, které jsou jednoduché a syté, vždycky skvělé. Francouzské brambory jsou české jídlo bez zbytečné parády. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na francouzské brambory.
Možná, že ji také znáte. Říká se jí švestková, trnková, omáčka z povidel a určitě má i další názvy. Tohle je zapomenutá klasika české kuchyně. A švestek jsou právě plné stromy.
Polévka je grunt, vyzkoušejte tuto uzenou. Je jedinečná, výborná, a přitom tak jednoduchá. Přejeme dobrou chuť!
Když pomyslíte na bramborové knedlíky plněné uzeným masem, hned se vám sbíhají sliny, že? Tak neváhejte a běžte si je uvařit.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Bramborové knedlíky plněné uzeninou a podávané se sladkokyselým dušeným zelím nebo špenátem.
Boršč je tradiční slovanská polévka, které se obvykle dělá z řepy. Ochutnejte tento trochu odlišný recept. Rajčatový boršč je prostě výborný.
Staročeská a poctivá polévka z uzeného kolene, která vás spolehlivě zasytí! Prohlédněte si recept s postupem na tuto trošku zapomenutou polévku.
Francouzské brambory jsou někdy neprávem opomíjené jídlo se zdravým základem a skvělým výživovým potenciálem. Připravte je podle tohoto receptu krok za krokem a pochutná si celá rodina!
Jídlo, které může být plnohodnotným obědem nebo sytou „obědo-večeří“ – přesně to je tato polévka. Stačí k ní přikousnout krajíček dobrého chleba.
Za českou klasiku v podobě hamburské kýty sklidíte zasloužené ovace u nedělního slavnostního oběda. Připravte ji podle tohoto receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou pikantní pomazánku z kousku uzeného masa a křenu, která má říz a je vhodná hlavně k pivu.