Recept na hovězí guláš s mrkví – je ideální nejen na běžný oběd, ale také na slavnostní příležitosti, kdy chcete pohostit přátele něčím opravdu poctivým. Prohlédněte si recept s postupem na hovězí guláš s mrkví.
Krabí pomazánka patří k jednoduchým, ale přitom rafinovaným receptům, které příjemně překvapí jak svou chutí, tak vzhledem. Prohlédněte si recept s postupem na krabí pomazánku.
Aspik s vepřovými ušima je levným a chutným pokrmem, který si zamilujete pro jeho nezaměnitelnou chuť a konzistenci. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové uši v aspiku.
Recept na rychlý oběd nebo večeři ve stylu Asie: Rýžové nudle s restovaným kuřecím masem a zeleninou – vše z jedné hluboké pánve za 25 minut.
Přemýšlíte nad rychlou večeří? Tady je tip, co si připravit k večeři, rychle a snadno a zároveň si pochutnat: Zapečený balkánský sýr s rajčaty a cibulí s bagetkou.
Na této houbovo-zeleninové směsi si v zimě určitě dobře pochutnáme a taky je to jedna z možností, jak zpracovat velkou úrodu hub. Prohlédněte si recept s postupem na Nakládanou houbovo-zeleninovou směs.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Fazole na kyselo jsou jedinečnou ukázkou tradiční české kuchyně, která i z jednoduchých surovin dokáže vytvořit lahodné a syté jídlo. Prohlédněte si recept s postupem na Fazole na kyselo: Tradiční recept na sytý a chutný pokrm
Kuřecí kari během vaření vždy neodolatelně provoní celou domácnost tak, že se už nemůžeme dočkat prvního sousta! Prohlédněte si recept s postupem na kuřecí kari.
Zdravější bramborový salát, plný chutí: Bramborový salát s bílým jogurtem – jako zdravější verze klasické verze. Tato verze Vás nadchne svou chutí a vůní.
Připravte si výborný Kaldoun na své Svatomartinské menu. Tato verze je sytá, ale neobsahuje příliš mouky a je bez smetany.