Minestrone není o dokonalosti, je o lžících, které voní po domově a o lidech, kteří se k vám připojí, když jí začnete míchat. Hustá, barevná a voňavá polévka podle našeho receptu s postupem plná zeleniny, kde se rozteklé kousky mozzarelly krásně táhnou mezi lžícemi.
Kdo by neměl rád pizzu? Pizza Vegetariana podle receptu s postupem. Kombinace kukuřice, špenátu a mozzarelly na domácím těstě s krásně vzdušnými okraji.
Někdy je lepší bezmasá varianta a u těchto karbanátků je to na sto procent. Užijte si květákové karbanátky s bramborovou kaší.
Recept včetně postupu na gratinovanou cuketu, který má kořeny ve Francii se hodí jako příloha k masu nebo i těstovinám.
Strozzapreti jsou těstoviny typické pro italskou oblast Emilia Romagna, zde bývají ručně vyráběné a jejich tvar připomíná po delší straně lehce zarolované kratší proužky. Strozzapreti a carbonara, to je dokonalá harmonie krémovosti a chuti.
Domácí rybí prsty z kvalitní ryby, bez škrobů a stabilizátorů. Zdravá verze oblíbeného jídla našich dětí podle osvědčeného receptu s postupem.
Kam se hrabou langoše ze stánku! Langoše podle tohoto receptu s postupem krok po kroku jsou jemné, nadýchané a díky jogurtu nenasáknou při smažení příliš oleje.
Dozlatova propečené bramborové koule s náplní sýra a šunky si zamilujete. Vyzkoušejte tuto jednoduchou pochoutku hned s tímto receptem!
Znáte sýrové kuličky? Jestliže ještě ne, tak to se musí napravit. Zkuste si je připravit s naším receptem, kde krok za krokem zjistíte, jak na to.
Dostali jste chuť na pořádnou specialitu, kterou vám nikdo jen tak neuvaří? Telecí ossobuco s šafránovým rizotem vás zajisté uspokojí!
Jednoduchý trik k vytvoření dokonalého kuřecího řízku jako z restaurace vás překvapí. Vaše večeře už nikdy nebude stejná jako dřív.











