5 hvězdiček od 1 kuchaře
Přejít na recept Tisknout recept

Ve zdravém těle, zdravý duch. A můžete začít hned s tímto elegantním receptem na misku plnou zdravých surovin. Tuňák, čínské zelí, cibule a jablko tvoří základ našeho výborného salátu.

Příprava tohoto salátu je samozřejmě velice snadná s výsledkem, který musíte vyzkoušet. A pokud nejste na ryby, doporučujeme zkusit také, určitě nebudete litovat. Kombinace čerstvého čínského zelí a tuňáka je naprosto excelentní kombinace, pokud chcete mlsat a nechcete přibírat kila.

Zdroj obrázku: Kilocalorii, Recept na salát z čínského zelí, tuňáka a jablka.

Recept na salát s tuňákem, čínským zelím a jogurtem

5 hvězdiček od 1 kuchaře
Čas přípravy 15 minut
Celkový čas 15 minut
Připravíme si zdravou mísu plnou zeleniny a tuňáka, délka přípravy 15 minut.

Potřebné vybavení

  • 1 Mísa na salát

Suroviny

  • 200 g Tuňáka
  • 1/2 ks Čínského zelí (může být i pekingské)
  • 1 ks Cibule
  • 2 stroužky Česneku
  • 1 ks Jablko
  • 200 g Bílého jogurtu
  • Sůl a pepř

Postup 

  • Nejdříve si nakrájíme do mísy zelí.
  • Nakrájíme si cibuli na půlměsíčky a přidáme do mísy k zelí.
  • Jablko nakrájíme na tenčí plátky a taktéž přidáme do mísy.
  • Dále můžeme vložit do mísy nakrájeného tuňáka a jogurt.
  • Prolisujeme česnek a přidáme do misky.
  • Nakonec dochutíme solí a pepřem a vše pořádně promícháme.
  • Salát je hotový a připravený k podávání.
Uložit do Mé kuchařky
Chod: Salát, Snídaně, Večeře
Kuchyně: Středomořská
Klíčové slovo: salát, tuňák, zelenina


5 hvězdiček od 1 kuchaře (1 hodnocení bez komentáře)

Sdílejte Váš názor

Hodnocení receptu




Připnout na Pinterest