Kdo by neznal pařížský dort? Vláčný korpus a legendární krém, to je spojení srovnatelné s božskou manou. Korpus je díky přidání oleje a horké vody vláčný a nadýchaný, zatímco krém je sametově jemný, plný čokolády a smetany. Pusťme se do dortu podle našeho receptu s postupem.
Hledáte dezert, kterým oslníte? Pak vsaďte na tyto karamelové řezy podle našeho receptu s postupem krok za krokem. Jsou výtečné a nádherně vypadají. Dobrou chuť!
Někdy se tomuto dezertu říká střecha, jindy pyramida. Chtěli byste připravit něco dobrého, ale nechce se vám péct? Vyzkoušejte nepečenou střechu z bebe sušenek s tvarohem a banánem.
Legenda sladkého pečení z banánů od které se jen tak lehce neodtrhnete. Vynikající dezert skládající se z několika vrstev, kde nechybí ani mascarpone.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sloní slzu, což je čokoládová roláda s banánem a krémem.
Prohlédněte si recept s postupem na zdravější variantu brownies v banánovém provedení, skvěle doplněné o čokoládový protein! Se sladkým nemusíte přibírat.