Letošní léto je plodné, a tak nám i sezóna cuket stále přetrvává. Tuto zeleninu jsme si v českých domácnostech oblíbili, a to díky její jemné chuti, která ji předurčuje k použití ve slaných i sladkých receptech.
Cuket je v létě všude habaděj. A upéct si z nich buchtu je určitě dobrý nápad. Vyzkoušejte tyhle cuketové řezy pod receptu s postupem krok za krokem.
Cuketa se dá připravit na mnoho způsobů. Tentokrát si ji uděláme jako řízek v trojobalu. Maso v ní necháme v podobě šunky, případně šunku vynecháme a dostaneme verzi pro vegetariány. Přečtěte si recept s postupem krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vláčné a jemné cuketovém řezy, potřené ovocnou marmeládou a zakysanou smetanou smíchanou s vanilkovým cukrem.
Když dozrávají cukety, nevíme co s nimi. Vyzkoušejte tento recept s postupem krok za krokem na tuhle cuketovou buchtu, kterou si zamilujete a na cuketovou sezónu se vždy budete těšit.
Minestrone je barevná italská polévka, která se vaří podle sezóny a toho, co máte doma. S fazolemi, zeleninou a těstovinami skvěle zasytí a podle našeho receptu s postupem krok za krokem to zvládnete snadno.
Čas, kdy se majitelé zahrádek zdraví slovy „Nechceš cuketu?“, je v plném proudu. Recept na netradiční, ale chutné zpracování se jistě hodí.
Cuketa kam se podíváš. Zvládněte cuketovou sezónu s grácií i díky tomuto snadnému receptu krok po kroku. Výborná buchta s čokoládovou polevou.
Cuketová sezóna je v plném proudu a pokud nevíte, co s nimi, máme pro vás tip. Pochutnejte si na lehké cuketové pizze – je to takový cukeťák z plechu.
Perník z cukety? Proč ne! Vyzkoušejte tento lahodný dezert, který se hodí na zvláštní příležitosti i jen tak ve všední den ke kafíčku.
Cuketová sezóna je v plném proudu a bylo by škoda si z nich neuvařit nějakou mňamku. Vyzkoušejte zapečenou cuketu s kuřecím masem.