Lehké pomerančové řezy s jemným krémem a šlehačkou přinášejí osvěžující chuť citrusů v každém soustu. Prohlédněte si recept s postupem, jak připravit dezert, který potěší svou vůní i lehkostí.
Vepřové plátky na slanině v mírně nakyslé omáčce představují poctu české kuchyni. Prohlédněte si recept s postupem, jak připravit šťavnatý pokrm s hlubokou chutí, který si vychutná celá rodina.
Poctivé domácí makovky s jemnou vůní másla a máku. Prohlédněte si recept s postupem, jak upéct křehké a měkké loupáky, které voní po dětství a chutnají nejlépe čerstvé s máslem a džemem.
Zelné placky se škvarkami a uzeninou podle tohoto receptu s postupem rozzáří oči milovníkům dobrého jídla a piva.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Řezy na poslední chvíli nazývané Cikánské řezy a upečte je těsně před podáváním. Protože jak, rychle se upečou, tak rychle budou pryč, jak jsou jedlé.
Máte chuť na něco jednoduchého a přitom super pestrého? Tady je nejjednodušší těsto z tvarohu, hery a mouky a tři druhy náplní, když se nemůžete rozhodnout na jakou máte zrovna chuť.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na plněné loupáčky z kynutého těsta – plněné sladké rohlíky, které jsou výbornou alternativou ke snídani nebo ke svačině.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na koláč, který je králem mezi mokrými koláči a jeho název – vošklivej – je proto, že zmizí dřív, než jej stihnete nazdobit.
Zbyla vám dvě scvrklá jablíčka? Udělejte si sladký jablečný řízek. Prostě i tato jablíčka využijte a usmažte si jablečné smaženky se skořicí, které budou chutnat dětem i dospělým.
Jste milovníci koláčů z kynutého těsta? Jestli je tomu tak, tento závin si můžete naplnit kromě máku ještě ořechovou náplní, tvarohem, povidly a tím, co máte rádi.











