Vepřové ocásky se dají jíst? Jistě! A náramně si na nich pochutnáte. Obzvlášť když jsou pomalu pečené na pivu s tymiánem.
Někdo má koprovku rád, někdo ji nesnáší. A to je škoda, protože jde o českou klasiku, která má stálé místo v našich srdcích.
Jak připravit hovězí srdce, abyste si pochutnali? Zkuste tento recept s postupem včetně výborné omáčky.
Vepřové plátky na slanině v mírně nakyslé omáčce představují poctu české kuchyni. Prohlédněte si recept s postupem, jak připravit šťavnatý pokrm s hlubokou chutí, který si vychutná celá rodina.
Hovězí guláš, který si libovolně přiostříte podle svého gusta. Přehledný recept s postupem na jedno z nejoblíbenějších českých jídel.
Šmrncovní salát vypůjčený od sousedů. Teplé brambory nakrájené na kolečka, lehce nasáklé vývarem – přesně takto se vytvoří základ bramborového salátu, který drží chuť pohromadě. Cibule svařená s hořčicí, cukrem a octem dodá salátu správný říz
Zahřeje, zasytí a dodá sílu. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na 8 hodin tažený hovězí vývar s domácím drobením.
Tradiční francouzská polévka s křupavým toustem vás spolehlivě zahřeje v chladných dnech. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého postupu.
I tradiční ruská kuchyně má své poklady. Vyzkoušejte tenhle Stroganov z hovězího masa a s houbami. Dobrou chuť!
Jak je nejlépe využít houby? Rozhodně neuděláte chybu, když je spojíte s jemnými plátky hovězí roštěné a uvaříte si hovězí na houbách.
Lehká a sytá varianta boršče plná zeleniny a červené řepy. Rychle hotová polévka, která zasytí i jako hlavní jídlo a kterou zvládne každý podle našeho receptu s postupem krok za krokem.











