Jak je nejlépe využít houby? Rozhodně neuděláte chybu, když je spojíte s jemnými plátky hovězí roštěné a uvaříte si hovězí na houbách.
Lehká a sytá varianta boršče plná zeleniny a červené řepy. Rychle hotová polévka, která zasytí i jako hlavní jídlo a kterou zvládne každý podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Kdo by nemiloval rajskou polévku nebo omáčku? A možná i tací se najdou, ale s naším receptem s postupem krok za krokem si ji zamilují i největší odpůrci.
Žádná školní jídelna, ale skvělý gastronomický zážitek. Českou klasiku hovězí na česneku připravíte velmi jednoduše podle tohoto receptu s postupem.
My ji doma milujeme – je náročná, chce svůj čas, ale stojí za to. Prohlédněte si recept s podrobným postupem krok za krokem na svíčkovou na smetaně a zkuste podle něj uvařit tuto královnu českých omáček.
Užijte si opravdu slavnostní pokrm. Hovězí po burgundsku je symbolem francouzské kuchyně – a je vynikající!
Pořádný hovězí vývar je lékem na všechny neduhy. Připravte si ho i vy s domácí zavářkou, která chutná výborně.
Nevšední pokrm, na kterém si netradičně pochutnáte. Vyzkoušejte smažené býčí žlázy s vídeňským bramborovým salátem, kterému nelze odolat
Pochutnejte si na gulášové polévce, která je opravdovou rychlovkou díky mletému masu. S naším receptem zazáříte.
Uvařte si klasiku, kterou má rád snad každý. Maďarský guláš si můžete připravit s domácím houskovým knedlíkem nebo k němu přikusovat chleba.
Tuhle legendu byste měli ochutnat. Pepřová omáčka není těžká, ale vyžaduje přesný postup. Nemějte obavy, s naším receptem to hravě zvládnete.